FC Zalău a pierdut şi al doilea amical

Echipa zălăuană a pierdut şi al doilea meci de verificare din această vară, cedând cu 4 – 7 în faţa nou-promovatei în Liga a II-a, Olimpia Satu Mare, după ce săptămâna a pierdut cu 1 – 2 duelul cu Universitatea Cluj.

La fel ca în meciul de la Cluj, antrenorii Vasile Jula şi Cristian Oros a aliniat o formulă de start cu jucători tineri, iar diferenţa de valoare faţă de adversari s-a văzut spre finalul jocului.
Meciul a durat trei reprize a câte 40 de minute, iar cea mai sărară în goluri a fost partea secundă.
Gazdele au condus cu 3 – 0 după prima repriză, prin reuşitele jucătorilor Gavrilescu (min. 30) şi Lemak (min. 39), dar şi autogolul lui Ionaşcu, din minutul 17.
FC Zalău a ratat două ocazii în prima parte, ambele prin Mariş.
În partea secundă, Zalăul a redus din handicap, prin Codruţ Ardelean, care l-a învins pe portarul Şuta cu un lob din marginea careului.
Şapte goluri s-au înscris în ultima parte a meciului. Zalăul a restabilit egalitatea la patru, după ce Adrelean a reuşit hattrick-ul, iar a patra reuşită i-a aparţinut lui Cherecheş, în timp ce pentru gazde a înscris mai înscris o dată Gavrilescu. Experienţa jucătorilor adverşi şi-a spus cuvântul pe final, iar Olimpia a mai punctat de trei ori, prin Dănilă, Dragoş şi Cozma.
„Avem un lot tânăr, cu care avem foarte mult de muncit. Trebuie să mai aducem doi sau trei jucători pentru a forma o echipă competitivă, cu care să putem aborda noul sezon”, ne-a declarat Vasile Jula după meciul de la Satu Mare.
Sâmbătă, de la ora 11, FC Zalău şi Olimpia Satu Mare se vor întâlni din nou într-un joc amical, de această dată la Zalău, pe Stadionul Municipal.
FC Zalău: Chiş – Lung, David, Negrean, Ionaşcu, Dinu, Bode, Bene, Supuran, Mariş şi Sigartău. Au mai evoluat: Man – Ardelean, Cherecheş, C. Pop, A. Pop, Lazăr, Moroti, Silaghi şi Marian. Antrenori: Vasile Jula şi Cristian Oros
Olimpia Satu Mare: Şuta – Moş, Şolomonean, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Schwarzkopf, Botoş,
Roatiş, Lemak şi Bujor. Au mai evoluat: Sabău, Homorozan, Molnar, Micaş, Kinczel, Prodan, Feier, Toma, Gobre, Silaghi, Glodean, Villand, Cosma, Roghină şi Dragoş. Antrenori: Tiberiu Csik şi Ioan Dragomir.

Leave a Comment