FC Silvania a inregistrat scorul campionatului

FC Silvania a inregistrat scorul campionatului

FC Silvania Simleu-Silvaniei a invins marti dupa-amiaza, cu 8 – 1, Unirea Ungheni, scor ce nu a mai fost inregistrat de nici o echipa din Seria a VI-a a Ligii a III-a de fotbal in actuala editie de campionat

FC Silvania – Unirea Ungheni 8 – 1 (4 – 1)

Au marcat: Varga (min. 15), Muntean (min. 20), Danila (min. 36), S. Crisan (min. 40), Swarzkopf (min. 54 si 90), Gavrilescu (min. 63), Micas (min. 65), respectiv Borz (min. 43)

FC Silvania: Campan – S. Crisan, Mihoc, Muresan, Varga, Muntean (min. 64, Micas), Swarzkopf, Petcut, Brata (min. 77, Schnellenperger), Danila (min. 70, Breaz), Gavrilescu (min. 74, Ulmeanu). Rezerve: Gabor – Puti, Lupo. Antrenor: Vasile Pasca.

Unirea Ungheni: A. Pop (min. 46, Suta) – Fekete (min. 64, Bordea), Matca, Popa, Santa, Borz, Moldovan, Budean, B. Pop (min. 72, Kovacs), Pilca. Rezerve: Aldea, Lazar, Bosa, Bordi. Antrenor: Ioan Orosfoian.

Cartonase galbene: Fekete (min. 20), Popa (min. 57), P. Pop (min. 69)

Amenintati de patronul Dumitru Ardelean dupa infrangerea de la Iara ca nu vor mai primi nici o prima pana la finalul campionatului, dar nici cele restante, daca nu vor termina campionatul pe locul doi, jucatorii echipei FC Silvania Simleu Silvaniei au inregistrat in etapa de marti scorul campionatului. Chiar daca adversarul nu a fost unul prea accesibil, jucatorii simleuani au avut o evolutie foarte buna pe parcursul jocului, inscriind nu mai putin de opt goluri in poarta Unirii Ungheni. Prima ocazie a meciului i-a apartinut lui Gavrilescu, care a primit o pasa de la Brata in apropierea careului portii adverse, insa sutul sau a trecut peste transversala.

Cinci minute mai tarziu, Brata trimite cu capul, din intoarcere, milimetric pe langa poarta. FC Silvania deschide scorul in minutul 15. Gavrilescu si Danila combina cu usurinta in careul advers, acesta din urma il angajeaza pe Varga, care vine lansat din spate si trimite balonul in plasa. Trei minute mai tarziu scorul devine 2 – 0. Gavrilescu patrunde pe stanga in careu, dar pierde balonul dupa ce trece de trei jucatori adversi. Faza continua prin respingerea nesigura a unui fundas advers, Munteanu intercepteaza balonul, pe care il trimite in plasa printre doi aparatori adversi. In minutul 25, Muresan trimite o pasa, peste aparatorii adversi, pentru Danila, insa acesta intarzie la finalizare, iar balonul ajunge in bratele portarului oaspete. Unirea Ungheni scapa pe contraatac in minutul 28 prin Borz, care centreaza in careu pentru Pilca, dar acesta nu ajunge la finalizare, irosind o buna oportunitate de a reduce din diferenta. Scorul devine 3 – 0 in minutul 36. Gavrilescu patrunde pe partea stanga, depasind apararea adversa pe contraatac. Portarul ramas singur iese in intampinare, iar Gavrilescu trimite peste acesta, pentru Danila, care indeplineste o simpla formalitate.

Doar doua minute trec pana cand simleuanii inscriu si golul cu numarul patru. Silviu Crisan patrunde liber pe centru si trimite puternic de la 25 de metri, invingandu-l pe portarul advers. Cu doua minute inainte de finalul timpului regulamentar al primei reprize, oaspetii inscriu golul de onoare, prin Borz. Campan incearca sa dribleze in propriul careu, insa pierde balonul in fata lui Borz, care impinge mingea in plasa. La noua minute de la reluare, scorul devine 5 – 1 pentru FC Silvania. Balonul este respins haotic de fundasii Unirii, Swarzkopf intercepteaza si trimite puternic pe centrul portii, fara sansa pentru portarul Suta. Gavrilescu face 6 – 1 in minutul 63, dupa ce primeste o pasa de la Danila si il invinge fara probleme pe Suta. Doua minute mai tarziu, scorul devine 7 – 1. Gavrilescu trimite in careu pentru nou intratul Micas, care, fiind nemarcat, trimite balonul in poarta. Unirea Este aproape de golul doi in minutul 67, insa Muresan scoate de pe linia portii sutul lui Bogdan Pop. In minutul 71, Silviu Crisan recupereaza o minge la marginea terenului si centreaza din intoarcere, insa balonul ricoseaza din transversala in afara terenului. Tabela este inchisa in minutul 90, printr-un sut la firul ierbii al lui Swazkopf. Jucatorii au avut o daruire care de mult timp nu s-a mai vazut. Aceasta este adevarata valoare a jucatorilor. Daca vor juca asa si in continuare, nu avem cum sa pierdem locul doi, a declarat presedintele Ioan Gurzau. In urma acestei victorii, FC Silvania a revenit pe pozitia secunda, urmand ca in etapa de maine sa intalneasca, tot pe teren propriu, CSM Sebes.

Leave a Comment