Africanul Salif Nogo a părăsit FC Zalău fără să joace nici măcar în amicale

Adus la Zalău cu surle şi trâmbiţe pentru a ajuta echipa în lupta pentru promovarea în Liga a II-a, africanul Salif Nogo a părăsit formaţia de la poalele Meseşului fără să evolueze nici măcar într-un meci de verificare.
„Salif Nogo este un jucătoar foarte valoros, care a jucat şi la nivelul Ligii I. Este exact ceea ce aveam nevoie în zona centrală”, a afirmat preşedintele Ioan Morar în momentul în care a ajuns la o înţelegere cu fotbalistul de culoare.
Acesta a ajuns zilele trecute la Zalău şi urma să semneze contractul cu formaţia antrenată de Constantin Olariu şi Cristian Oros. Însă, situaţia s-a schimbat radical, iar Nogo a părăsit echipa fără să îmbrace nici măcar un minut tricoul „alb-albaştrilor”.
Oficialii clubului susţin că fotbalistul a plecat în Belgia, fiindcă are anumite probleme personale, cu toate că, circulă şi zvonul potrivit căruia jucătorul ar fi primit o ofertă mai bună de la altă echipă din România, cu care ar putea să semneze în perioada următoare.
Echipa zălăuană nu va rămâne, însă, descoperită în zona centrală a apărării, deoarece la FC Zalău s-a întors de curând fundaşul Cristian Bucur, cel care a plecat în această iarnă la Olimpia Satu Mare, cu care a şi efectuat un stagiu de pregătire în Cipru. Cum Bucur nu a fost păstrat în lot de antrenorul Bogdan Andone, a ales varianta de a reveni la FC Zalău, mai ales că „alb-albaştrii” au anunţat că intră în lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Leave a Comment