„Explozie” în atacul Zalăului

După o evoluţie modestă în prima parte a sezonului, atacantul echipei FC Zalău, Andrei Teglaş, a avut un debut foarte reuşit în retur, marcând nu mai puţin de cinci goluri în victoria de vineri, 7 – 1 cu Plimob Sighetu Marmaţiei.

Jucătorul spune că s-a pregătit intens în pauza de iarnă, tocmai pentru a avea o evlouţie mult mai bună în partea a doua a campionatului.
Tehnicianul Zalăului, Marius Paşca, a lăudat evoluaţia atacantului, însă speră să nu fi fost doar o „explozie” de moment. „Andrei Teglaş este un jucător în care noi ne punem speranţele de câţiva ani. Întotdeauna el a avut o formă bună în pregătire, dar s-a confruntat, de multe ori, cu probeme de sănătate, care i-au afectat modul de exprimare în teren. Aştept să aibă continuitate atât în pregătire, cât şi în joc”, a precizat Paşca, în cadrul unei conferinţe de presă.
Revenit la echipă, pe ultima sută de metri, tocmai pentru a întări atacul echipei zălăuane, clujeanul Andrei Bălan nu a avut o evoluţie prea bună în partida de vinerea trecută. „Este normal, într-un fel, ca Andrei Bălan să nu aibă o evoluţie atât de bună, ţinând cont că vine după o perioadă de patru, cinci luni în care nu s-a pregătiti deloc. În condiţiile acestea, sigur că modul său de exprimare în teren lasă de dorit în unele faze. Sunt convins însă că îşi va reveni şi ne va ajuta în returul acestui campionat”, consideră Paşca.
Pentru FC Zalău urmează mâine al doiea meci din retur, în deplasare, la Şoimii Pâncota, formaţie aflată pe locul şase în clasament, la un punct în spatele echipei zălăuane. „Este o deplasare lungă şi grea, dar am convingerea, că după evoluţia din prima etapă, dar şi după rezultatele din amicale, vom face un joc bun. Într-un joc se poate întâmpla orice, dar sper ca prin ambiţia şi dorinţa băieţilor de a câştiga să ne întoarcem cu un rezultat bun. Nu va fi uşor, fiindcă suntem la un punct în faţa lor, în clasament, dar îmi doresc să ne întoarcem cu o victorie sau cel puţin cu un egal, care ne-ar menţine pe aceeaşi poziţie în clasament”, a conchis principalul echipei zălăuane.

Leave a Comment