Exclusiv: Valentina Bardac, noul centru al HC Zalău

După cele două internaţionale de tineret, Eliza Marina Cicic şi Claudia Maria Constantinescu, conducerea clubului HC Zalău a mai reuşit o achiziţie importantă pentru sezonul viitor. Gruparea de la poalele Meseşului se va putea baza în următorii patru ani pe serviciile centrului Valentina Bardac, jucătoare ce a început handbalul la Sebeş, iar în ultimele sezoane a evoluat la CSM Cetate Deva.

O componentă de bază a grupării devene, Bardac nu a lăsat echipa la greu nici în sezonul trecut, când formaţia condusă de Marian Muntean a evoluat în Divizia A. Valentina Bardac şi-a încheiat contractul cu formaţia din Deva în această vară, după ce a promovat cu Cetate, din nou, în Liga Naţională.
Jucătoarea a ajuns deja la un acord cu conducerea echipei zălăuane, contractul acesteia fiind valabil în data de 1 iulie 2017.
Deşi managerul Gheorghe Tadici a anunţat că nu va mai transfera nicio jucătoare după aducerea celor două componente ale lotului naţional de tineret, se pare că Valentina Bardac nu va fi ultima achizie din această vară a clubului HC Zalău.

 

Alte articole

2 Thoughts to “Exclusiv: Valentina Bardac, noul centru al HC Zalău”

  1. Ana

    Inca odata Tadici a tacut si a facut ceea ce trebuia . Nu se opreste aici , in mod sigur . Calculeaza totul neintrerupt ia jucatoare pe care le urca sus si face si rezultate an de an . Pregateste ceva pt urmatori ani . Sa vedem ce va fi .. Bravo !

  2. Gica Pop

    Jucatoare buna care se pliaza pe echipa din Zalau. E ambitioasa si joaca f bine in centru si pe extrema. O va face uitata repede pe Czezi si Tanasie sau Rob. O sa vedeti ce miscare desteapta s-a facut, cu acest transfer. In loc sa le platesti pe cele 3 , platesti una cu randament sporit > Bravo !!!

Leave a Comment