Exclusiv: Universalul Lucian Tofan a semnat cu Phoenix Șimleu Silvaniei

După îndelungi tratative cu formația de la poalele Măgurii, fostul universal al echipei Unirea Dej, Lucian Tofan a ajuns la o înțelegere cu formația Phoenix Șimleu Silvaniei, grupare pentru care va evolua în sezonul 2014 – 2015.

Voleibalistul a semnat deja cu formația de la poalele Măgurii, chiar dacă oficialii clubului nu au dorit să confirme, deocamdată, acest lucru. „Tofan este jucătorul Șimleului. El a semnat de câteva săptămâni cu echipa din Șimleu, dar, din câte se pare, mai are de primit ceva bani de la Dej și nimeni nu dorește, deocamdată, să facă public transferul său, ne-a dezvaluit un apropiat al clubului șimleuan.

În vârstă de 29 de ani, Lucian Tofan a evoluat la CVM LPS Piatra Neamț până în 2011, an în care s-a transferat la Unirea Dej, pentru care a jucat până în vara acestui an, când a dat curs ofertei primite din partea clubului Phoenix.

Lucian Tofan este al patrulea transfer efectuat în această vară de CS Phoenix Șimleu Silvaniei, după centrul Vlad Cuciureanu, adus de la Baia Mare, secundul Ciprian Vițelaru, transferat de la LPS Piatra Neamț și Vlad Moisa, coordonator venit tot de la Știința Explorări Baia Mare.

Leave a Comment