Exclusiv: Tadici aduce naţionala de handbal la Zalău

Echipa naţională de handbal a României a evoluat ultima dată la Zalău în urmă cu mai bine de 20 de ani, în cadrul turneului intitulat „Trofeul Carpaţi”. „Tricolorele” pregătite de Gheorghe Tadici vor întâlni duminică, începând cu ora 17, în Sala Sporturilor din Zalău, naţionala de tineret a României.

Cu toate că Liga Naţională de handbal feminin a intrat într-o perioadă de pauză, având în vedere că în această săptămână este programată prima acţiune din acest an a echipei naţionale, iubitorii handbalului din Sălaj vor avea parte duminică de o partidă memorabilă în Sala Sporturilor din Zalău. Selecţionerul Gheorghe Tadici ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că duminică, începând cu ora 17, la Zalău este programată o partidă amicală între naţionala de senioare a României şi cea de tineret. „Înaintea celor două meciuri amicale cu Germania vom susţine două partide împotriva naţionalei de tineret, care este anticamera echipei de senioare. Primul meci va avea loc la Baia Mare, iar al doilea se va disputa la Zalău, duminică, începând cu ora 17”, a precizat Tadici.
Naţionala de tineret a României se va reuni miercuri, la Zalău, iar sub comanda tehnicianul Popa Sevişteanu se vor afla şi trei jucătoare de la HC Zalău: portarul Ana Maria Inculeţ şi jucătoarele de câmp Claudia Constantinescu şi Eliza Cicic, lotul naţional de tineret urmând să fie cazat la Hotel „Porolissum”.
Tot miercuri se va reuni la Baia Mare şi naţionala de senioare, din lotul căreia va face parte şi căpitanul echipei zălăuane, Georgiana Ciuciulete. „Iniţial, intenţionam să o convoc şi pe Crina Pintea, însă, având în vedere că vine după o perioadă de accidentare şi nu s-a refăcut complet, am hotărât că e mai bine să o menajez la această acţiune”, a mai precizat Gheorghe Tadici.
Pentru prima acţiune din acest an, Tadici a convocat 19 jucătoare, locul Cristinei Neagu, care s-a accidentat într-un meci de cupă europeană, fiind luat de Nicoleta Tudor, de la ASC Corona Braşov.
Echipa naţionala de senioare a României a mai fost prezentă la Zalău în urmă cu mai bine de 20 de ani, când oraşul de la poalele Meseşului a găzduit Trofeul Carpaţi.

One Thought to “Exclusiv: Tadici aduce naţionala de handbal la Zalău”

  1. Suporter

    Felicitari , vom fi in sala cu toti !!Daca nu era tadici antrenor , mai aveam aceasta ocazie rara ? Multumim.

Leave a Comment