Exclusiv: Coordonatorul Dan Florea revine la Phoenix Șimleu

Postul de coorodonator este asigurat la Phoenix Șimleu Silvaniei , după ce oficialii clubului au ajuns miercuri la o înțelegere cu fostul ridicător al Științei Bacău, Dan Florea.

În vârstă de 21 de ani și cu o talie de 1,90 metri, Dan Florea a mai evoluat la formația șimleuană în urmă cu trei sezoane, făcând parte din echipa care a promovat în 2012 în Divizia A1.

„Florea este un jucător de perspectivă, care a mai evoluat la echipa noastră în anul în care am promovat în Divizia A1. Chiar dacă vine de la o echipă ce a evoluat în al doilea eșalon, sunt convins că Florea ne va fi de mare folos și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul pe care ni-l vom propune pentru sezonul următor, ne-a declarat Mircea Abraham, antrenorul echipei Phoenix Șimleu Silvaniei.

Dan Florea este al doilea coordonator pe care clubul șimleuan îl transferă în această vară, după ce în urmă cu puțin timp a ajuns la o înțelegere cu fostul ridicător al Științei Explorări Baia Mare, Vlad Moisa.

În aceste condiții, este lesne de înțeles că atât coordonatorul maghiar, Toth Gabor, cât și ridicătorul adus în vara anului trecut de la SCMU Craiova, Ionuț Teleleu, nu se vor mai regăsi în lotul echipei șimleuane în sezonul următor.

Leave a Comment