Eveniment inedit la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău

„Sălajul nu-şi uită fostele glorii sportive” este proiectul demarat de directorul Colegiului Naţional Silvania Zalău, Florin Morar, care va culmina cu un eveniment inedit, organizat vineri, în sala de sport a acestei unităţi şcolare de învăţământ.
Fost jucător de fotbal în Divizia C, Florin Morar a rămas un mare iubitor al sportului şi după ce a „îmbrăţişat” meseria de dascăl, fiind şi un mare colecţionar de articole sportive. În cadrul proiectului „Sălajul nu-şi uită fostele glorii sportive”, directorul CNS Zalău a colecţionat şi o serie de tricouri de la foşti sportivi de performanţă, pe care le-a amplasat pe peretele sălii de sport.
La evenimentul de vineri au fost invitate nume importante din lumea sportului sălăjean, precum Gheorghe Tadici, Mircea Tutovan, Adrian Gontariu, Călin Marincaş, Cristian Bolduţ, Dan Chiş, Vasile Jula, Daniel Sabou, Marcel Doru Ţârle, Valeria Motogna, dar şi alţii pe care elevii şi ceilalţi invitaţi îi vor putea vedea în sala de sport a Colegiului Naţional Silvania Zalău, începând cu ora 17.

 

6 Thoughts to “Eveniment inedit la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău”

  1. Anonim

    Doru Țârle nu-i isteț, Doru este un mistreț

  2. Anonim

    Tadici exemplu pt.copii?
    Voi nu cititi presa centrala?

  3. Anonim

    Tadici rămîne nr 1 în Sălaj, chiar dacă produce invidii la nivel de Romania, prin rezultate cu 95% romînce . Bravo lui !

    1. Sebastian

      tADICI exemplu pentru elevi? Am sa-i spun copilului sa stea acasa! Aveti grija sa nu va ia la bataie!

    2. Sebastian

      Esti anacronic!

  4. Anonim

    Ați uitat de Mircea Abraham

Leave a Comment