Elevii Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, scoşi la mişcare pe Stadionul Municipal

Aproximativ 200 de elevi provenind din clasele primare ale Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău au participat miercuri dimineaţa la evenimentul initulat „Mişcare pentru sănătate”, desfăşurat pe Stadionul Municipal. Iniţiativa organizării acestui eveniment aparţine chiar conducerii liceului, iar în perioada următoare se doreşte atragerea elevilor din ciclul primar de la toate şcolile din municipiu.
„Prin acest eveniment pe care l-am intitulat „Mişcare pentru sănătate”, am dorit să le implementăm elevilor bucuria alergării într-o zi de primăvară şi cred că am reuşit acest lucru. Sperăm că, în perioada următoare, vom reuşit să aducem elevii din ciclul primar de la toate şcolile din municipiu la Stadionul Municipal, care să alerge într-un tempo impus, pentru că de aici se pleacă spre performanţă. Ne dorim, pentru început, sport de masă şi bucuria mişcării”, a declarat Mirel Seişanu, directorul LPS „Avram Iancu” Zalău.
După o încălzire coordonată de atleta Paula Todoran, calificată recent la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, elevii împreună cu cadrele didactice au alergat pe distanţa de un kilometru, iar la final, fiecare elev a primit câte o diplomă din partea organizatorilor.

Leave a Comment