Echipa de volei a Zalăului schimbă libero-ul pentru sezonul viitor

Deşi a fost unul dintre cei mai experimentaţi jucători din echipă în sezonul trecut, sârbul Nikola Pekovic nu a putut fi păstrat la Zalău şi pentru sezonul viitor. Conducerea SCM i-a înaintat o ofertă jucătorului, dar libero-ul nu a dat curs acesteia, astfel că oficialii au fost nevoiţi să apeleze la alte variante. Soluţia a venit din Brazilia, SCM Zalău reuşind să ajungă la un acord cu Bruno Bello Ruiov, un voleibalist de 22 de ani ce a activat până acum doar în campionatul Braziliei, la formaţiile Volei Renata şi Jao Universo.

Bruno Bello Ruiov este al doilea transfer la echipa zălăuană, după revenirea zălăuanului Rareş Bălean de la VfB Friedrichshafen.

SCM Zalău a terminat pe locul doi sezonul 2020 – 2021, devenind vicecampioana României încă din primul an de la înfiinţare. Conducerea clubului a afirmat că SCM Zalău va evolua din toamnă în Cupa CEV, a doua competiţie europeană intercluburi din punct de vedere valoric, iar până la startul acestei competiţii, zălăuanii vor să-şi alcătuiască un lot valoros.

Alături de formaţia zălăuană, în cupele europene vor mai evolua Arcada Galaţi – campioana României, SCMU Craiova, Steaua şi Dinamo Bucureşti, ultima fiind câştigătoarea Cupei României.

Leave a Comment