Echipa de volei a Zalăului, în afara obiectivului la finalul returului

Evoluţie modestă pentru echipa SCM Zalău în actualul sezon al Diviziei A1 la volei masculin. Vicecampioana ediţiei trecute a devenit o echipă de pluton în acest sezon, fiind tot mai departe de a-şi îndeplini obiectivul – o clasare între primele cinci echipe din România. Sâmbătă, echipa condusă de argentinianul Horacio Dielo a pierdut cu scorul de 0 – 3 duelul de pe terenul formaţiei Olimpia Titanii Bucureşti, iar luni a fost învinsă cu acelaşi scor şi de Dinamo Bucureşti, într-un meci restanţă. Practic, echipa zălăuană a pierdut trei din ultimele patru jocuri ale returului, câştigând doar meciul cu Universitatea Cluj şi pierzând şi jocul din etapa a XX-a, 1 – 3 cu Ştiinţa Bucureşti. În aceste condiţii, SCM Zalău a ajuns pe locul şase la finalul sezonului regulat, la cinci puncte în spatele ocupantei locului cinci, Olimpia Titanii Bucureşti.

Faza a II-a a campionatului va începe în data de 19 martie, după sistemul tur – retur, iar Zalăul va evolua în grupa pentru desemnarea locurilor 5 – 8.

Până la faza a II-a, SCM Zalău va evolua în Final-Four-ul Cupei României, programat la finalul acestei săptămâni, la Braşov. Alături de echipa zălăuană, în această fază s-au mai calificat Arcada Galaţi, SCMU Craiova şi Steaua Bucureşti, ultima fiind şi adversara Zalăului din semifinale. Meciul dintre SCM Zalău şi Steaua este programat sâmbătă, la ora 15.

foto: Arcada Galaţi – facebook

One Thought to “Echipa de volei a Zalăului, în afara obiectivului la finalul returului”

  1. Acuma, pe bune

    cum e posibil „sa pierzi patru jocuri din trei”?!

Leave a Comment