Echipa de volei a Zalăului a rămas fără antrenor principal

Chiar dacă a avut un parcurs foarte bun cu SCM Zalău, reuşind să devină vicecampion naţional încă din primul an de la înfiinţare, antrenorul principal al echipei zălăuane, băimăreanul Sorin Pop, a decis să se despartă de formaţia de la poalele Meseşului.

Adus în vara anului trecut la echipă, Sorin Pop a obţinut rezultate bune pe banca echipei zălăuane, reuşind să învingă campioana Arcada Galaţi, Steaua, Dinamo şi Craiova, echipe cu tradiţie în sportul la fileu şi cu bugete peste cel al Zalăului. Conducerea i-a propus tehnicianului băimărean, cel care în trecut a devenit campion al României cu Elcond Zalău, prelungirea contractului, iar acesta părea dispus în prima fază să continue colaborarea. În această săptămână, Sorin Pop a anunţat conducerea secţiei de volei că nu mai doreşte să continue colaborarea cu clubul zălăuan, deşi acesta susţine că s-a simţit bine pe banca echipei zălăuane.

„Nu pot decât să-i mulţumesc lui Sorin Pop pentru modul în care a condus echipa de pe margine în sezonul anterior. Este un cunoscător al fenomenului şi un profesionist, iar acest lucru l-a şi demonstrat. A fost o plăcere pentru mine şi sper că şi lui i-a plăcut la Zalău”, ne-a declarat Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Potrivit unor surse din aturajul clubului, Feher pare să fi găsit deja înlocuitor pentru Sorin Pop, dar numele acetuia va fi făcut public doar în zilele următoare.

Leave a Comment