După o partidă „nebună”, Zalăul trimite finala în meciul decisiv

Volei Municipal Zalău – CVM Tomis Constanţa 3 – 2 (22 – 25, 17 – 25, 25 – 20, 32 – 30, 16 – 14)

La capătul unui meci extrem de disputat, pe care specatorii sălăjeni care au umplut Sala Sporturilor l-au savurat din plin, vicecampioana Volei Municipal Zalău a trimis finala campionatului în meciul decisiv, care va avea loc în 4 mai, la Constanţa.
După 3 – 0 în meciul trei în favoarea Zalăului, Constănţenii au început mult mai bine partida de marţi seara şi au avut 2 – 0 la seturi, după ce s-au impus cu 25 – 22 în actul de debut şi cu 25 – 17 în parţialul secund. Având în vedere diferenţa din setul doi şi rezultatul la general, sălăjenii încercau deja să se consoleze cu ideea câştigării partidei de luni seara. În teren însă, situaţia s-a schimbat radical. Bătrânul Stoev a scos cartea câştigătoare din buzunar şi a ştiut să-şi motiveze jucătorii astfel încât să revină spectaculos de la 0 – 2. Scorul final al setului trei a fost 25 – 20 pentru zălăuani, însă finalurile seturilor patru şi cinci au fost interzise cardiacilor.
După 8 – 4 şi 16 – 13 în favoarea „marinarilor” la cele două întreruperi tehnice, echipa zălăuană a revenit în final şi a trimis setul patru în prelungiri, unde s-a impus cu 32 – 30. Decisivul a fost unul de „care pe care”. La 12 – 13, Zalăul a solicitat timp de odihnă, iar la 14 – 13 a făcut acelaşi lucru şi Stoev jr. Vicecampioana şi-a menţinut forma bună şi în final, reuşind să se impună cu 16 – 14, iar titlul se va decide pe terenul Constanţei.
Volei Municipal: Marin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Marian Bala, Leonardo Dal Bosco şi Adrian Feher (libero). A mai evoluat: Mihai Tarţa. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
Tomis Constanţa: Andrei Zhekov, Ventzislav Simeonov, Andrei Spînu, Andrei Laza, Bojan Janic, Adrian Aciobăniţei şi Nikola Rosic (libero). Au mai evoluat: Stanislav Petkov, Andrei Stoian, Sergiu Stancu, Dragoş Pavel. Antrenori: Martin Stoev (principal) şi Radu Began (secund)

2 Thoughts to “După o partidă „nebună”, Zalăul trimite finala în meciul decisiv”

  1. […] La capătul unui meci extrem de disputat, pe care specatorii sălăjeni care au umplut Sala Sporturilor l-au savurat din plin, vicecampioana Volei Municipal Zalău a trimis finala campionatului în meciul decisiv, care va avea loc în 4 mai, la Constanţa. După 3 – 0 în meciul trei în favoarea Zalăului, Constănţenii au început mult mai bine partida de marţi seara şi au avut 2 – 0 la seturi, după ce s-au impus cu 25 – 22 în …read more […]

  2. Lia

    A fost frumos,dar nivelul slab,cu nenumarate greseli la serviciu spre exemplu. Cate 3-4 legate in burta fileului sau afara ???Public entuziast care a ajutat mult. Sanșe mici la Constanta. Nu cred ca luam un set macar. Merita insa 2-3 zile de plaja si refacere…

Leave a Comment