După ce a ratat titlul cu Volei Municipal Zalău, antrenorul Andrzej Kowal s-a întors în campionatul Poloniei

Adus la echipă la finalul lunii ianuarie, pentru a-l înlocui pe bulgarul Nikolay Jeliazkov, polonezul Andrzej Kowal nu a fost decât un alt „experiment” pe bani publici la Volei Municipal Zalău. Tehnicianul a fost prezentat la acea vreme ca un antrenor valoros, cu o vastă experienţă, dar şi cu rezultate, cu toate că părerile unor foşti jucători pe care i-a antrenat nu arătau acelaşi lucru. Nici performanţa obţinută în acest an cu Volei Municipal Zalău nu demonstrează că Andrzej Kowal ar fi un antrenor foarte valoros, mai ales că nu a ştiut să gestioneze cele nouă puncte pe care zălăuanii le-au avut avans la un moment dat în returul campionatului.
Polonezul mai are un hop de trecut cu echipa zălăuană, la finalul săptămânii, în Cupa României, unde va întâlni în semifinale Dinamo Bucureşti, iar în cazul unei victorii se va duela în finală cu învingătoarea dintre Arcada Galaţi şi Ştiinţa Explorări Baia Mare. Însă, indiferent de rezultatul obţinut de echipa zălăuană, Andrzej Kowal va părăsi Volei Municipal după Cupa României. Potrivit presei poloneze, Kowal a şi semnat un contract cu nou-promovata Slepska Suwalki, anunţul fiind făcut chiar în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc miercuri la clubul din Polonia.
Printre echipele antrenate de Kowal înainte de a ajunge la Zalău se numărăr şi celebra formaţie poloneză, Asseco Resovia Rzeszow, printre jucătorii pe care i-a avut la acest club regăsindu-se şi zălăuanul Adrian Gontariu.

Alte articole

One Thought to “După ce a ratat titlul cu Volei Municipal Zalău, antrenorul Andrzej Kowal s-a întors în campionatul Poloniei”

  1. Anonim

    Mrrge cu 30000 de euro la tescherea dupa 4 luni de vacanta la Zalau, oferiti de famiglia C… BRAVAS PRIMARIE !!
    Urmeaza un alt episod ….spectaculos, marca cumoscuta, pt fraieri!!!

Leave a Comment