Dumbrava Gâlgău câştigă derby-ul cu Barcău Nuşfalău şi se menţine pe poziţia secundă

Derby-ul etapei a X-a a Ligii a IV-a de fotbal s-a desfăşurat pe „Gâlgău Arena”, unde Dumbrava din localitate a primit vizita celor de la CS Barcău Nuşfalău, formaţie aflată pe locul patru înaintea acestui duel. Cu un lot extrem de numeros, în care s-au regăsit toţi jucătorii de bază, formaţia de pe malul Barcăului a plecat cu gânduri mari la Gâlgău Almaşului, dar a arătat puţin pe parcursul celor 90 de minute.

De cealaltă parte, antrenorul gazdelor, Florin Morar, a alinitat un „11” din care au lipsit câţiva titulari, dar, cu toate acestea, Dumbrava a dominat partida. La vestiare s-a intrat cu avantaj minim, 1 – 0 pentru Dumbrava, care a fost, de altfel, şi scorul final, dar gazdele au mai avut două ocazii mari, una prin Raul Brânduşe, care a scăpat singur cu portarul advers. Tot el a mai avut o dată şansa de a scăpa singur cu Mădălin Şandor, dar a fost oprit de semnalizarea greşită a asistentului Adrian Iancău, care a considerat că jucătorul gazdelor a fost în poziţie de offside.

Nuşfalăul a avut două şuturi periculoase pe poarta lui Mihai Lung în partea secundă, dar intervenţiile salvatoare ale goalkeeper-ului gazdă au menţinut Dumbrava în avantaj minim.

Florin Săstraş a fost marcatorul unicului gol al partidei, acesta marcând după o respingere greşită a portarului advers în urma unui şut trimis de Raul Brânduşe.

În urma acestui rezultat, Dumbrava rămâne pe poziţia secundă, cu 24 de puncte, urmând ca duminică să evolueze la Şimleu Silvaniei, în faţa echipei de pe locul trei. Şi nuşfalăul va avea un meci extrem de dificil, urmând să primească vizita liderului Rapid Jibou, formaţie ce a dispus în etapa a X-a cu scorul de 7 – 0 de Silvania Cehu Silvaniei.

În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: Ardealul Crişeni – Sportul Şimleu 0 – 6, AS Ileanda – AS Chieşd 2 – 3. Someşul Someş Odorhei – AS Cosniciu a fost amânat.

 

Leave a Comment