Duel sălăjean în turul I al Cupei României

Ceea ce bănuiau majoritatea oamenilor de fotbal încă dinaintea tragerii la sorţi a devenit oficial miercuri după-amiaza. Departamentul de Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a stabilit împerecherea pentru echipele participante în primul tur al Cupei României, iar unul dintre dueluri va fi între cele două formaţii sălăjene din Liga a III-a. Sportul Şimleu, formaţie nou-promovată în Liga a III-a, va primi vizita echipei SCM Zalău, echipă ce se află la al doilea sezon în eşalonul trei al fotbalului românesc. La prima vedere, formaţia zălăuană porneşte cu prima şansă, având în vedere şi lotul de care dispun antrenorii Marius Paşca şi Alexandru Pop, dar şi ambiţia şi dorinţa de afirmare a jucătorilor şimleuani va fi un factor de care trebuie ţinut cont în acest duel.

După ce au aflat că pot evolua în Liga a III-a, deşi au pierdut barajul de promovare, şimleuanii au început să-şi formeze lotul pentru noua ediţie. La o parte dintre jucători s-a renunţat, iar printre fotbaliştii pe care antrenorul George Zima şi-i doreşte la echipă sun Bogdan Ciaca Gabriel Ţiriac, ambii evoluând la Rapid Jibou în sezonul trecut.

Nici SCM Zalău nu a „închis” lista transferurilor, cei doi tehnicieni dorind să mai aibă sub comanda lor un atacant de valoare.

Partida dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău este programată miercuri, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei.

30 de partide sunt programate în primul tur al Cupei României, iar faza a II-a va avea loc în data de 23 septembrie.

Sportul Şimleu a disputat un singur amical până în acest moment, împotriva Unirii Dej, pe care l-a pierdut cu scorul de 6 – 0, trei dintre goluri fiind încasate în ultimele 25 de minute, când echipa pregătită de George Zima a evoluat în opt jucători.

SCM Zalău a susţinut miercuri după-amiaza al şaselea amical al verii, câştigând cu scorul de 3 – 1 pe terenul formaţiei CSM Satu Mare. În cele şase dueluri, zălăuanii au înregistrat patru victorii, o remiză şi o înfrângere, iar următorul amical este programat sâmbătă, pe terenul formaţiei Minaur Baia Mare.

Alte articole

6 Thoughts to “Duel sălăjean în turul I al Cupei României”

 1. Anonim

  Două echipe conduse de oameni fara caracter care își bat joc de jucători retrogradare scrie pe ei Ziman e antrenorul fair play poate sa nu cîștige nici un meci si ajunge in seria b papagal antrenor el paranoia lui se vede in campioans league ha ha ha

 2. Nelu

  Da antrenorul fair play Ziman dupa 6 luni de antrnamente zi de zi si online cu amicale jucate în secret reușește să pierdea fara drept de apel cu o echipa adunata din birt la care el le zicea tractoristi .

 3. Gurzau

  Petrică da pe Digi urmează Zima si ai lui mîndria salajului

 4. Anonim

  Da si la Dej a luat un set la zero dupa ce a dat afară 6 jucători si a adus noile achiziti

 5. andrei

  primele doua comenturi sunt ale lui Flore :))))) Bate Zalau la minim 3 diferenta

 6. Anonim

  Ziman cel mai slab si fals antrenor

Leave a Comment