Două atlete de la CSM Zalău, pe podium la Maratonul Sibiului

Printre cei peste 3.200 de alergători câţi s-au aliniat la startul ediţiei a VI-a a Maratonului Sibiului s-au aflat şi atletele de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Paula Todoran şi Daniela Cîrlan, singurele maratoniste care au reprezentat România la ediţia de anul trecut a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.
Daniela Cîrlan, sportivă originară chiar din Sibiu, şi-a înfiinţat de curând şi un club, „Da Pentru Sport”, iar la Maratonul Sibiului a concurat în proba de ştafetă 4X10,5 kilometri alături de alţi trei sibieni: Alexandru Teodorescu, Ionuţ Vălean şi Constantin Folescu. Cei patru au ocupat prima poziţie în cadrul ştafetei de 4X10,5 kilometri.
Paula Todoran a alergat cursa de semimaraton, pentru sportiva pregătită de Mirel Seişanu fiind o ultimă verificare înaintea Cupei Europei de 10.000 de metri, programată sâmbătă, 10 iunie, la Minsk (Belarus). Atleta zălăuană a făcut o cursă reuşită, clasându-se pe primul loc.
Maratonul Internaţional Sibiu 2017 este un eveniment sportiv organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, fiind organizat de Fundaţia Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, Grey Projects şi cofinanţat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2017.

Leave a Comment