UPDATE Gheorghe Guşet, în stare critică, după ce a fost supus unei a doua operații pe cord

UPDATE 10 iunie
Starea de sănătate a „uriaşului din Carpaţi” rămâne critică, după ce medicii nu au reuşit să-l scoată de sub efectul sedativelor. „De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Guşet a suferit a doua intervenție aseară. Organele lui în acest moment nu funcționează. Azi au încercat să îl trezească din comă si nu au putut. Tot ce mi a rămas este să mă rog ca bunul Dumnezeu să facă o minune. În sufletul meu simt că Guşet nu mă va părăsi,că o să lupte pînă la final aşa cum făcea în competiţii, când eram o echipă, când nu de puţine ori a câștigat concursurile din ultima aruncare. Dragul meu drag, dacă eşti între cele două lumi fă te rog o ultimă piruetă şi întoarce-te la noi cei care te iubim!”, a scris Lorena Boberschi, soţia fostului sportiv, pe contul său de Facebook.

UPDATE ORA 20.20
Fostul mare atlet este în comă indusă la Institutul Inimii, iar dacă starea lui nu se va înrăutăţi, medicii vor încerca să îl scoată de sub efectul sedativelor în cursul zilei de sâmbătă, ne-a declarat soţia lui Guşet. „Mâine vom şti mai multe. Ne rugăm sa nu facă hemoragie şi să îl poată trezi mâine”, a spus Lorena Boberschi.

Ştire iniţială
După o intervenţie chirurgicală care a durat aproape 12 ore, medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca au venit cu veşti bune despre starea de sănătate a marelui sportiv. „După 12 ore, operaţia a reuşit! Guşet momentan este bine.Trăieşte! Acum îl închid! Sigur că urmează ore critice. Vă multumesc din suflet fiecăruia dintre voi!”, a precizat Lorena Boberschi pe contul său de Facebook.
Reamintim că în cursul zilei de joi multiplul recordman naţional şi balcanic la aruncarea greutăţii, Gheorghe Guşet, a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, unde a fost diagnosticat cu disecţie de aortă. Sportivul a fost transferat în cursul nopţii la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde a fost supus unei complexe intervenţii chirurgicale.

Alte articole

3 Thoughts to “UPDATE Gheorghe Guşet, în stare critică, după ce a fost supus unei a doua operații pe cord”

  1. Anonim

    Ma bucur din suflet !Doame ajuta !

  2. Anonim

    Doamne ajuta !!!

  3. Rosan ioan

    Sanatate multa

Leave a Comment