Doi zălăuani luptă pentru calificarea la Europene

Vicecampioana Volei Municipal Zalău nu se pregăteşte în efectiv complet, având în vedere că secundul Rareş Bălean şi universalul Mihai Tarţa au fost convocaţi la lotul naţional de juniori încă dinaintea sărbătorilor de iarnă în vederea pregătirii turneului de calificare la Campionatul European.
Lotul condus de Răzvan Parpală şi Zoltan Kovacs s-a reunit la Izvorani în data de 15 decembrie, iar miercuri va pleca spre Grecia unde vor susţine meciurile de calificare la Campionatul European programat în luna aprilie, în Turcia.
„Tricolorii” mici vor susţine primul meci joi după-amiaza, împotriva Finlandei, urmând ca vineri să joace în faţa formaţiei organizatoare, Grecia. Ultimul meci pentru naţionala de juniori este programat sâmbătă, 10 ianuarie, împotriva Lituaniei.
Echipele participante la turneul de calificare au fost împărţite în opt grupe, la turneul final, programat în perioada 4 – 12 aprilie, urmând să se califice echipele clasate pe primul loc în fiecare grupă şi trei de pe locul secund cu cel mai bun punctaj.

Leave a Comment