Doi zălăuani, câştigători la „Memorialul Ioan Cioran”

Baza sportivă de tenis de câmp de lângă Sala Sporturilor a găzduit la finalul săptămânii trecute o nouă ediţie a „Memorialului Ioan Cioran”, competiţie la care au participat aproximativ 50 de sportivi din Sălaj şi judeţele limitrofe. Concursul a fost unul de categoria I, dar din cauza numărului mic de participanţi s-a desfăşurat la doar două categorii de vârstă, 12 şi 16 ani masculin. La categoria 12 ani au fost înscrise patru cupluri, printre care şi perechea formată din Eric Verdeş şi Flaviu Ianc, ambii de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.
Cu două victorii şi o înfrângere, cei doi tenismeni antrenaţi de Constantin Carp s-au situat pe poziţia secundă, după perechea formată din clujenii Tudor Bartha şi Ioan Teglaş, în faţa cărora au pierdut cu scorul de 2 – 1 la general. Pe poziţia a treia s-a situat tot o pereche din Cluj-Napoca, formată din Cezar Lupean şi Andrei Fănăţan, pe care zălăuanii i-au învins cu scorul de scorul de 2 – 1. Locul patru a fost ocupat de perechea formată din Nica Maxim şi Raul Cozlean, în faţa cărora zălăuanii s-au impus cu scorul de 3 – 0.
La categoria 16 ani s-au înscris cinci perechi, iar Sălajul a fost reprezentat de şase sportivi. Cel mai bun rezultat l-a obţinut cuplul format din Raul Ciupe de la Palatul Copiilor Zalău şi Andrei Brisc, de la CSM Zalău.
„A fost un concurs de categoria I, dar din cauză că nu s-au înscris suficienţi sportivi la toate categoriile, concursul s-a desfăşurat la doar două categorii: 12 ani şi 16 ani masculin. S-a jucat după sistemul „şah” – fiecare cu fiecare, toţi sportivii jucând atât la simplu, cât şi la dublu. Cel mai bun rezultat a fost obţinut la categoria 16 ani, unde Andrei Brisc şi Raul Ciupe s-au clasat pe locul întâi. Joacă foarte bine împreună, iar pe viitor vor face pereche la mai multe competiţii”, a precizat antrenorul Constantin Carp.
Locul doi la categoria 16 ani a fost ocupat de Victor Negrean, de la Palatul Copiilor Zalău şi Eugen Pânzar, de la CSM Zalău. Podiumul a fost completat tot de un cuplu zălăuan, format din Soos Roland şi Mihai Trif, ambii lefitimaţi la CSM Zalău.
La finalul acestei săptămâni va avea loc la Zalău o nouă competiţie, de această dată una amicală, la care pot participa atât sportivi legitimaţi, cât şi nelegitimaţi.

Leave a Comment