Doi zălăuani au jucat finala „Cupei Winners” la tenis de câmp

Clubul Winners Tennis Club în colaborare cu revista Tenis Partener a organizat la finalul săptămânii trecute Cupa Winners la Cluj-Napoca, concurs la care au fost prezenţi şi zălăuanii Vlad Gora şi Cristian Banto, ambii sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi pregătiţi de antrenorul Constantin Carp.
Competiţia a avut loc în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca, Vlad Gora fiind repartizat în Grupa C, alături de Vlad Marinescu şi Mircea Ilieş, în timp ce Cristian Banto a evoluat în Grupa D, alături de Paul Benea şi Tudor Cărpineanu.
Zece grupe au fost în total a câte trei sportivi fiecare, cei clasaţi pe primul loc în fiecare serie calificându-se în fazele superioare.
Cei doi zălăuani au avut o evoluţie bună, învingându-şi toţi adversari până în finală, iar în ultimul act s-au duelat între ei.
„Având în vedere că ambii sportivi calificaţi în finală provin de la clubul nostru, împreună cu organizatorii am stabilit să joace finala la Zalău, pentru a nu mai face deplasarea la Cluj-Napoca. Vlad Gora practică tenisul de zece ani, iar Cristian Banto, care este vărul său, practică tenisul de nouă ani. Ambii sunt la prima participare la un concurs de acest gen, cei doi evoluând până acum doar la competiţii organizate de Federaţia Română de Tenis”, a afirmat antrenorul de la CSM Zalău, Constantin Carp.
Câştigătorul competiţiei a fost Vlad Gora, care şi-a învins vărul în finală cu scorul de 6 – 0, 6 – 1, ambii primind din partea organizatorilor cupe, diplome şi medalii.

Leave a Comment