Doi sălăjeni, la Campionatul Naţional de beach-volley de la Oradea

Cel mai important turneu de volei pe plajă din România se desfăşoară în aceste zile, la Ştrandul Municipal din Oradea. Campionatul Naţional de beach-volley debutează, cu meciurile din calificări, finalele fiind programate duminică.

La ediţia din acest an s-au înscris voleibalişti din Constanţa, Bucureşti, Timişoara, Arad, Lugoj, Caransebeş, Cluj, Ştei, Sighet, Sălaj şi Oradea.
Judeţul nostru este reprezentat de campionul naţional la beach-volley, Marius Mascovits, originar din comuna Crişeni şi de Cristian Pop, jucător ce evoluează în Divizia A1, la CS Phoenix Şimleu Silvaniei.
Cei doi nu vor fi însă într-o echipă. Mascovits îl are ca partener pe Moisa Abrudan, cu care a evoluat şi la turneele anterioare, în timp ce Pop îl va avea ca partener pe Daniel Todoran, un fost jucător al echipei Remat Zalău.
Având în vedere rezultatele obţinute la turneele anterioare, dar şi la ediţiile anterioare ale Campionatelor Naţionale, perechea favorită la ediţia din acest an rămâne Marius Mascovits – Moisa Abrudan. Un alt cuplu de temut este şi cel alcătuit dintre Cătălin Lelea şi Adrian Holhoş.
Marţi sunt programate meciurile din calificări, iar de miercuri vor începe jocurile de pe tabloul principal.
Perechea care va termina pe primul loc va primi din partea organizatorilor un premiu în valoare de 600 de euro, plus medalii diplome, trofee şi materiale sportive. Şi următoarele şapte echipe vor primi premii în bani, în funcţie de locul ocupat la finalul competiţiei.
Atât Mascovits, cât şi Pop au participat şi la turneul desfăşurat zilele trecute, la Cluj. Mascovits şi Abrudan au ocupat locul întâi, în timp ce cuplul Pop – Todoran s-a clasat pe locul patru.

One Thought to “Doi sălăjeni, la Campionatul Naţional de beach-volley de la Oradea”

  1. […] La ediţia din acest an s-au înscris voleibalişti din Constanţa, Bucureşti, Timişoara, Arad, Lugoj, Caransebeş, Cluj, Ştei, Sighet, Sălaj şi Oradea. Judeţul nostru este reprezentat de campionul naţional la beach-volley, Marius Mascovits, originar din comuna Crişeni şi de Cristian Pop, jucător ce evoluează în Divizia A1, la CS Phoenix Şimleu Silvaniei. Cei doi nu vor fi însă într-o echipă. Mascovits îl are ca partener pe Moisa Abrudan, cu care a …mai multe stiri […]

Leave a Comment