CS Barcău Nuşfalău şi Seso Câmpia Turzii se duelează în Cupa României

Miercuri, ora 17:30, Stadion „Nicolae Mandel” din Nuşfalău

CS Barcău Nuşfalău – Seso Câmpia Turzii

CS Barcău Nuşfalău, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, va întâlni, în prima etapă a fazei naţionale a competiţiei, formaţia din Liga a III-a, Seso Câmpia Turzii. Echipa din judeţul Cluj a terminat pe locul şapte în sezonul trecut, în Seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal, exact în spatele echipei FC Zalău, ambele având 33 de puncte acumulate la finele sezonului.
Antrenorul Nuşfalăului, Adrian Damian, recunoaşte că Seso Câmpia Turzii are prima şansă la calificarea în faza a II-a. “Seso Câmpia Turzii este un adversar dificil, mai bun ca noi, cel puţin la prima vedere. Pentru noi va fi un test util, în care ne vom putea vedea adevărata valoare. Practic, după acest meci vom şti ce avem de făcut dacă vrem să facem o echipă competitivă pentru sezonul următor şi să mergem cu şanse reale la barajul de anul viitor”, ne-a declarat tehnicianul.
Partida dintre CS Barcău Nuşfalău şi Seso Câmpia Turzii este programată miercuri după-amiază, începând cu ora 17:30, pe Stadionul “Nicolae Mandel” din Nuşfalău.
42 de meciuri au fost programate în faza I a Cupei României, însă patru partide dintre acestea nu se vor disputa.
Faza a II-a este părgramată în data de 31 iulie, de la ora 17:30, urmând să participe 42 de echipe calificate din faza I şi 28 de echipe din Liga a III-a.

Leave a Comment