Doi aruncători de greutate de la CSM Zalău, pe podium la Memorialul Atleţilor Clujeni

Ajuns la ediţia a XIX-a, concursul de atletism de la Cluj, Memorialul Atleţilor Clujeni, a adunat şi în acest an la start un număr mare de participanţi, printre ei fiind prezenţi şi aruncători de greutate de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, pregătiţi de Gheorghe Guşet şi Lorena Boberschi.

Clubul zălăuan a avut trei reprezentanţi, cel mai bun rezultat fiind obţinut de Cristian Vlaic, care s-a clasat pe locul I, în urma aruncării greutăţii de 7,260 de kilograme. O altă speranţă a acestei probe, Cătălin Paşca, a ocupat poziţia a II-a la final, în timp ce ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Tudor Ciorbea, sportiv legitimat la Liceul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.
Cel de-al treilea reprezentant al CSM Zalău, Vlad Mureşan, s-a situat pe poziţia a V-a.
De menţionat că festivitatea de premiere a fost făcută chiar de Gheorghe Guşet, multiplul campion naţional, balcanic şi recordmanul acestei probe.
Concursul de la Cluj este organizat pentru comemorarea şi cinstirea unor personalităţi ale atletismului clujean trecute acum în amintirea iubitorilor sportului: Ion Moina, Ioan Arnăutu, Gheorghe Kiss, Gheorghe Biro, Sanda Cubleşan, Peter Nagy, Peter Killyeni, Cornel Porumb, Traian Chitul, Maria Cioncan, Nina Pasciuc Ţiclete, Simona Stănescu, Iosif Crişan, Kurt Socol, Wolf Socol, Marian Paşcalău şi alţii.

One Thought to “Doi aruncători de greutate de la CSM Zalău, pe podium la Memorialul Atleţilor Clujeni”

  1. […] Via: Doi aruncători de greutate de la CSM Zalău, pe podium la Memorialul Atleţilor Clujeni […]

Leave a Comment