Doar trei participante la „Memorialele Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene”

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj organizează miercuri, începând cu ora 11, faza judeţeană a „Memorialelor Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene”, competiţii rezervate copiilor născuţi în 2006 şi 2007.
La fel ca în anii anteriori, numărul echipelor participante la cele două întreceri este redus. Dacă anul trecut, la „Memorialul Gheorghe Ola” s-au înscris patru echipe, iar la „Memorialul Gheorghe Ene”, trei, la ediţia din acest an vor evolua câte trei echipe în fiecare competiţie.
Viitorul Zalău, Atletic Zalău şi Sportul Şimleu se vod duela pentru titlul de campioană judeţeană, câştigătoarele celor două turnee urmând să participe la faza zonală.
Ambele competiţii se joacă pe teren redus, cu suprafaţă sintetică, întrecerile urmând să aibă loc în acest an la Baza Sportivă „Kubik” din Şimleu Silvaniei.
Ediţia de anul trecut a fost câştigată la ambele categorii de Viitorul Zalău.
Turneele “Gheorghe Ola şi “Gheorghe Ene” sunt competiţii organizate de Federaţia Română de Fotbal în memoria celor doi foşti internaţionali.
Gheorghe Ola s-a născut în 1928, la Cluj-Napoca şi a trăit 67 de ani. A fost component al echipei naţionale de fotbal a României, dar şi antrenorul acesteia. A evoluat la Viitorul Bucureşti, Steaua Bucureşti, Sportul Studenţesc, Olimpia Satu Mare şi Farul Constanţa.
Născut în 1937, în Bucureşti, Gheorghe Ene a evoluat la Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Dinamo Bacău, iar în sezonul 1958 – 1959, pe vremea când evolua la Rapid, a devenit golgeterul Diviziei A. În echipa naţională a avut trei apariţii.

3 Thoughts to “Doar trei participante la „Memorialele Gheorghe Ola” şi „Gheorghe Ene””

  1. Trahanache

    Gheorghe Ene, nascut in 1973 si a evoluat in sezonul 1958-1959 !!! ?.
    Putina atentie d-le autor .

  2. Anonim

    dute mai si te-mpusca,ziaristul lui pes!te prajit

  3. Anonim

    dute mai si te-mpusca,ziaristul lui peste prajit!

Leave a Comment