Directorul CSM Zalău speră la un nou mandat în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box

Federaţia Română de Box îşi va alege la începutul lunii februarie noua conducere, for în care se regăseşte şi zălăuanul Silviu Mureşan, directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău. Acesta ocupă, de altfel, din 2016, funcţia de vicepreşedinte, fiind ales la acea vreme cu 96 de voturi dintr-un total de 129 de membri afiliaţi.

„A fost un mandat greu, chiar foarte greu aş putea spune, având în vedere că nu am avut buget din partea Ministerului Tineretului şi Sportului decât din anul 2018. Am stat doi ani şi jumătate fără buget de la Minister, având doar venituri proprii şi sponsorizări. Acum am ajuns la o normalitate aş putea spune din toate punctele de vedere şi ne dorim să continuăm proiectele începute”, ne-a declarat Silviu Mureşan, care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de vicepreşedinte.

În cursa pentru această funcţie mai sunt două nume: Bogdan Marinescu, managerul clubului Steaua şi sătmăreanul Florin Muculţan, fost boxer de performanţă, consilierul fostului ministru al MTS, Ioana Bran.

Potrivit unor surse apropiate directorului Silviu Mureşan, acesta are şanse de a câştiga un nou mandat, chiar dacă în ultimii patru ani a fost şi preşedinte al Colegiului Central al Arbitrilor din România, funcţie din care nu a putut fi pe placul tuturor antrenorilor şi membrilor afiliaţi.

„E greu să împaci pe toată lumea când ocupi anumite funcţii, dar niciodată nu am defavorizat pe cineva fără a avea o justificare”, a mai precizat actualul vicepreşedinte al FRBox.

Pentru funcţia de membru în Biroul Federal au fost admişi 13 candidaţi, printre ei numărându-se şi zălăuanul Viorel Plosca.

Adunarea Generală a Federaţiei este programată în data de 6 februarie, la Iaşi, acolo unde în 3 februarie vor începe Campionatele Naţionale de Box pentru Seniori.

 

Leave a Comment