Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj va finanţa 37 de competiţii sportive în cadrul ONSS

Restricţiile impuse din cauza pandemia de Coronavirus au făcut ca şi evenimentele sportive să aibă de suferit. Dacă unele s-au putut organiza cu anumite restricţii, anumite competiţii nu s-au putut desfăşura deloc – în special cele din sportul de masă.

La nivel de judeţ, două mari competiţii, „Cupa Lyceum” şi „Cupa Văilor” au fost anulate, ambele fiind organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cu sprijinul şcolilor din Sălaj. Lucrurile par să fi revenit la normalitate din punct de vedere organizatoric, astfel că în acest an vor putea avea loc întrecerile sportive programate a fi finanţate de DJST Sălaj. În anul 2022, instituţia condusă de Adrian Fărcaş va finanţa 37 de competiţii organizate în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS), 6 dintre acestea având loc la ciclul primar, 16 la ciclul gimnazial şi 15 la ciclul liceal. Toate aceste competiţii sunt organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în perioada 21 martie – 16 mai. Competiţiile ONSS se vor derula la 11 discipline sportive: atletism cu 5 probe de concurs (50 metri viteza, 600 metri rezistenta, tetratlon, cros şi pentatlon), fotbal, baschet, s-rugby, minihandbal, volei, tenis de masă, badminton, bandbal, oină şi şah. La aceste competiţii din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar vor participa peste 1.000 de elevi de la unităţile de învatamant din Sălaj.

 

One Thought to “Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj va finanţa 37 de competiţii sportive în cadrul ONSS”

  1. […] Restricţiile impuse din cauza pandemia de Coronavirus au făcut ca şi evenimentele sportive să aibă de suferit. Dacă unele s-au putut organiza cu anumite restricţii, anumite competiţii nu s-au putut desfăşura deloc – în special cele din sportul de masă. La nivel de judeţ, două mari competiţii, „Cupa Lyceum” şi „Cupa Văilor” au fost anulate, ambele fiind organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cu sprijinul şcolilor din Sălaj. Lucrurile par să fi revenit la normalitate din punct de vedere organizatoric, astfel că în acest an vor putea avea…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment