Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret respectă criteriile MTS

Clasamentul celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj a fost alcătuit şi în acest an strict după criteriile Ministerului Tineretului şi Sportului, Nicu Lăpuşan, fostul director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj, actualmente consilier în cadrul instituţiei afirmând că este cel mai corect mod de a-i departaja pe sportivi.
„Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj alcătuieşte clasamentul pe baza unor criterii stabilite de Ministerul Tineretului şi Sportului strict după punctele pe care un sportiv sau un club le aduc judeţului la final de an. Pe baza acestor criterii este clasificat şi Sălajul în clasamentul pe judeţe. Probabil, aşa cum se fac şi în alte domenii, ar fi loc de mai bine, ar putea fi dată o altă interpretare rezultatelor sportivilor dar, deocamdată noi respectăm criteriile date de minister. Se pot face clasamente ale jurnaliştilor, ale autorităţilor locale şi chiar ne-am bucura să se întâmple un astfel de lucru, iar sportivii să primească premii din mai multe părţi. Noi am procedat la fel ca anul trecut, când am alcătuit două clasamente, pentru sportivii de la disciplinele olimpice şi cei de la disciplinele neoimpice. Am considerat că este mai echitabil, fiindcă sportivii care practică un sport olimpic au valoarea lor”, ne-a declarat fostul director al DJST Sălaj.
Până în urmă cu doi s-a întocmit un singur clasament în care au fost încluşi atât sportivii care practică sporturi olimpice, cât şi cei care practică un sport neolimpic. Având în vedere că la fiecare final de an au fost discuţii între sportivi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a întocmit anul trecut în premieră două clasamente, unul pentru „olimpici”, iar altul pentru „neolimpici”.
Paula Todoran a fost şi în acest an locul întâi în topul olimpicilor, iar la neolimpici, Călin Marincaş nu a putut fi detronat nici în acest an.
În clasamentul celor care practică sporturi olimpice s-au mai regăsit: Paul Parnău, Daniela Cîrlan, Rareş Bălean, Adrian Popuţea, Kecskes Levente, Alina Ştirb, Raluca Bota, Răzvan Mihalcea şi Adrian Feher.
Din clasamentul „neolimpicilor” au mai făcut parte: Iulia Cliţan, Pal Brigitta Dan Chiş, Cristian Pop, Ioan Laslo, Sorin Fritea, Liviu Unguruşan, Dumitru Butcovan şi Alexandru Pojar.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a avut în vedere şi premierea celor două handbaliste de la HC Zalău care au participat la Campionatul European de handbal, Georgiana Ciuciulete şi Crina Pintea, dar şi a antrenorului Gheorghe Tadici în cazul în care naţionala ţării noastre ar fi terminat în primele şase echipe ale turneului.

One Thought to “Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret respectă criteriile MTS”

  1. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode)!!!

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca.
    De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

Leave a Comment