Dinamo Bucureşti încheie pregătirea de la Zalău cu un amical împotriva campioanei Remat

Sâmbătă, ora 14, Sala „Avram Iancu” Zalău: Remat Zalău – Dinamo Bucureşti

Prezentă la finalul săptămânii trecute la turneul amical de la Zalău, Dinamo Bucureşti a rămas în această săptămână la Zalău, unde şi-a continuat pregătirile pentru noul sezon. „Alb-roşii” au efectuat miercuri seara un antrenament comun cu cei de la Remat Zalău, iar al doilea este programat în această seară. Formaţia pregătită de Daniel Rădulescu va încheia pregătirea de la Zalău cu un amical împotriva campioanei Remat, programat mâine, de la ora 14, în Sala „Avram Iancu”.
Cele două echipe s-au duelat şi în urmă cu o săptămână, la turneul amical organizat de Remat, voleibaliştii bucureşteni câştigând cu scorul de 3 – 1, după ce formaţia pregătită de Mariusz Sordyl a condus cu 1 – 0 la seturi.
„Având în vedere că şi noi, dar şi Rematul am început mai târziu pregătirea pentru noul sezon, aceste jocuri amicale sunt binevenite pentru ambele echipe. În această idee am şi decis să rămânem o săptămână în pregătire la Zalău. După meciul de sâmbătă vom pleca acasă, pentru că peste o săptămână revenim la Şimleu, pentru primul meci din campionat”, ne-a declarat Dan Drăguşin, managerul echipei Dinamo.
În prima etapă a noului sezon, programată sâmbăta, 6 octombrie, CS Remat Zalău va evolua în deplasare, la SCMU Craiova.

Marius Morar

Leave a Comment