Din ciclul „pleacă ai noştri, vin ai noştri”, Primăria şi-a pus director nou la SCM Zalău

Marcel Doru Ţârle, cel care în 2019 a fost detaşat în funcţia de director executiv al SCM Zalău din cea de consilier pe probleme de sport al primarului Ionel Ciunt, pare să fi căzut în dizgraţiile celorlalte persoane din conducere odată cu apropierea finalului de sezon. Primăria a scos la concurs postul de director executiv, respingând ulterior dosarul pe care şi l-a depus Doru Ţârle – unul dintre cei mai buni aruncători de disc din istoria României. Postul a fost scos pentru a doua oară la concurs, depunându-şi dosarul doi candidaţi, o persoană din Cluj-Napoca şi Claudiu Bujor – fost director tehnic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj. A fost acceptat doar dosarul celui de-al doilea candidat, cel care a şi trecut cu „brio” atât proba scrisă, cât şi cea orală, promovând concursul cu 86 de puncte.
Claudiu Bujor este şi consilier local din partea PSD Sălaj, însă va fi nevoit să-şi dea demisia din această funcţie odată cu promovarea concursului de director executiv la SCM Zalău.
SCM Zalău are în prezent trei secţii active: fotbal, volei şi karate tradiţional, noul director executiv urmând să se ocupe de managementul celor trei secţii.

M. S.

6 Thoughts to “Din ciclul „pleacă ai noştri, vin ai noştri”, Primăria şi-a pus director nou la SCM Zalău”

  1. […] Marcel Doru Ţârle, cel care în 2019 a fost detaşat în funcţia de director executiv al SCM Zalău din cea de consilier pe probleme de sport al primarului Ionel Ciunt, pare să fi căzut în dizgraţiile celorlalte persoane din conducere odată cu apropierea finalului de sezon. Primăria a scos la concurs postul de director executiv, respingând ulterior dosarul pe care şi l-a depus Doru Ţârle – unul dintre cei mai buni aruncători de disc din istoria României. Postul a fost scos pentru a doua oară la concurs, depunându-şi dosarul doi… Citeste mai mult […]

  2. […] Marcel Doru Ţârle, cel care în 2019 a fost detaşat în funcţia de director executiv al SCM Zalău din cea de consilier pe probleme de sport al primarului Ionel Ciunt, pare să fi căzut în dizgraţiile celorlalte persoane din conducere odată cu apropierea finalului de sezon. Primăria a scos la concurs postul de director executiv, respingând ulterior dosarul pe care şi l-a depus Doru Ţârle – unul dintre cei mai buni aruncători de disc din istoria României. Postul a fost scos pentru a doua oară la concurs,  » Mai multe detalii […]

  3. Esența democrației

    Pleacă ai noștrii, vin ai noștrii, noi rămânem tot ca proștii !

  4. Volei

    Dumnezeu nu doarme!

  5. Anonim

    Trebuia unul la acelasi nivel cu Pura. Adica habarnist. Tirle incurca, mai stia ceva sport.

Leave a Comment