Diana Puiu s-a despărţit de HC Zalău

„Îi mulţumesc pentru aportul pe care l-a avut în cei doi ani la echipă şi îi urez succes la noua sa formaţie, Universitatea Alexandrion Cluj”, a afirmat managerul Gheorghe Tadici

După doi ani petrecuţi la HC Zalău, interul Diana Puiu a ales să se despartă de echipa condusă de managerul Gheorghe Tadici. Tehnicianul zălăuan a avut cuvinte de laudă la adresa fostei sale eleve, de care s-a despărţit marţi seara.
„Marţi seara, ne-am despărţit pe cale amiabilă de Diana Puiu. Îi mulţumesc pentru aportul pe care l-a avut la echipă în cei doi ani şi în urez succes la noua sa formaţie, Universitatea Alexandrion Cluj. Prietenul şi, din câte am înţeles, viitorul său soţ, Radu Lazăr, evoluează la Potaisa Turda şi vor să se stabilească în Cluj. Nu puteam să mă opun unei astfel de alegeri şi am decis, de comun acord, că e mai bine să ne despărţim. Puiu a progresat mult în cei doi ani cât a jucat la Zalău, fiind şi ea de aceeaşi părere”, a afirmat Gheorghe Tadici.
Diana Puiu a fost transferată în urmă cu doi de la HCM Baia Mare, formaţie cu care cucerise eventul în acel sezon. Puiu a devenit campioană naţională şi la junioare I, cu CSS 2 Baia Mare.
Diana Puiu a fost convocată la lotul naţional pentru acţiunile dinaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, iar şansele ca handbalista originară din Drobeta Turnu Severin să ajungă în Brazilia sunt destul de mari.
Pe lângă Diana Puiu, HC Zalău s-ar mai putea despărţi în perioada următoare şi de o serie dintre jucătoarele care nu au confirmat în ultimele sezoane, o decizie în acest sens urmând a fi luată până la finalul acestei luni.

2 Thoughts to “Diana Puiu s-a despărţit de HC Zalău”

  1. Vio

    FRUMOS si ELEGANT ! BRAVO!!!!!!!!!!

  2. Mai bine fara ea ,ca nimeni nu primea mingea cand ajungea la ea ,iar in aparare jucai -1. Si foarte lenta !

Leave a Comment