Dezastru sportiv și financiar marca Ionel Ciunt & PSD. Liberalii cer depolitizarea sportului din Zalău

Un nou episod din scandalul generat de situația dezastruoasă a clubului de volei a avut loc în ședința Consiliului Local Zalău de azi, 30 aprilie.
Dan Cherecheș, consilier local al PNL, a atras atenția asupra slabelor performațe ale cluburilor conduse de apropiații politici ai primarului PSD, Ionel Ciunt.
“Din informațiile pe care le-am văzut toți în presă ne este evident tuturor că nu reușim să facem performanță în sport cu cele două cluburi sportive conduse politic. Se pare că acest management este unul toxic și este tratat ca feuda personală a celor care le conduc, pentru interesul lor, fără să fie constienți si recunoscători că Zalăul face un efort financiar considerabil pentru a susține aceste activități, efort pe care l-ar putea direcționa înspre infrastructura sportivă, infrastructura de care ar putea beneficia toți cetățenii Zalăului”, a afirmat consilierul liberal.
În opinia consilierilor liberali, înființarea și adăugarea domeniilor de activitate la Sport Club Municipal Zalău se face pentru a dezvolta sportul de masă, un lucru pe care municipalitatea îl datorează zălăuanilor.
“Trebuie să facem tot posibilul să direcționăm fondurile clubului spre însănătoșirea populației prin sport, motiv pentru care propun să implicăm și alte cluburi sportive precum cele de fitness, tenis, dans, karate și alte sporturi. Nu văd de ce aceste cluburi private nu pot beneficia de ajutorul nostru, ele de altfel având cele mai mari performante sportive, dacă facem o analiză costuri versus performanță. Totodată dacă tot vrem sa facem o altă echipă de volei, propun ca aceasta să aibă o componență preponderent locală, din aria județului și nu din cetățeni străini, pentru că eu nu mă simt mândru să câștigăm un campionat cu o echipă de mercenari, care nu ne reprezintă”, a mai spus Cherecheș.

Sursa foto – www.aradon.ro

(P)

4 Thoughts to “Dezastru sportiv și financiar marca Ionel Ciunt & PSD. Liberalii cer depolitizarea sportului din Zalău”

 1. Anonim

  Corect dle Chereches! Ciuntule si Balajele ,dati va demisia ,minciosi si hoti ai banului public. Da i primare datoria din 2016 fata de Cota ,de la ferma ta de porci din Trezea.3000 euro/luna la președintele de la VOLEI mister Cota ,nu ti se pare oierule ca iti bati joc de zalauani ?

 2. Suporter

  Chereches esti ” lup moralist ” Promovezi sporturi individusle ufara impact la public , doar pt ca ai interese personale acolo !? Inclusiv , cu ai tai copii si rude apropiate .
  STAI JOS ! ESTI PE LANGA SUBIECT ! NOTA 4 !!!

 3. Anonim

  Fiti pe mata suporterule de la 20 36.Esti angajat la DSP cumva? Jeg pesedist.

 4. Anonim

  Esti bufonul cur…var incornorat ! Cel de la 20 36? Scurs…ura a societatii ,om de nimic.Psihopat neme
  …..rnic.

Leave a Comment