Despărţire surprinzătoare în voleiul zălăuan

După aproape nouă ani petrecuţi la echipa zălăuană, voleibalistul Adrian Feher a decis să se despartă de Volei Municipal, formaţie cu care a devenit cvadruplu campion naţional, triplu vicecampion naţional şi de două ori câştigător al Cupei României.

Anul 2018 a început cu o despărţire surprinzătoare la Volei Municipal Zalău. Campioana României s-a despărţit de libero-ul Adrian Feher, cel mai vechi component al formaţiei de la poalele Meseşului.
„Mă despart cu regret de Volei Municipal Zalău, dar am considerat că nu mai pot aduce un plus de valoare în realizarea obiectivelor pe care şi le-a propus conducerea clubului în acest sezon. Cred că în lotul echipei există şi alţi jucători care pot să joace pe postul de libero cel puţin la nivelul la care am activat eu. Ne-am despărţit pe cale amiabilă, le doresc succes în continuare şi cred că obiectivele propuse pot fi îndeplinite, pentru că Volei Municipal Zalău rămâne una dintre cele mai valoare echipe din România. Le mulţumesc tuturor sălăjenilor care au fost alături de această echipă şi sper să fie prezenţi în număr mare şi la meciurile viitoare, pentru că la Zalău este cel mai frumos public din România”, ne-a declarat voleibalistul.
Jucătorul despre care se spune, mai în glumă, mai în serios că s-a născut la echipa naţională, a ajuns la Zalău în 2009, iar în cei aproape nouă ani petrecuţi la clubul zălăuan, Adrian Feher a devenit cvadruplu campion al României, triplu vicecampion naţional şi de două ori câştigător al Cupei României. Cu echipa zălăuană, Feher a cucerit şi o medalie de bronz, la finalul sezonului 2012 – 2013.
Înainte de a se transfera la formaţia zălăuană, voleibalistul care evoluează pe postul de libero a mai activat la Ştiinţa Explorări Baia Mare, Petrom Ploieşti, Dinamo Bucureşti şi AON Hottvolley Viena.

Mulţumim, Adrian Feher!

Conducerea Volei Municipal Zalău a postat vineri dimineaţa un comunicat pe site-ul oficial al clubului, prin care a ţinut să-i mulţumească jucătorului pentru toată activitatea desfăşurată în cei aproape nouă ani la formaţia de la poalele Meseşului.
„Jucătorul a solicitat întreruperea contractului de activitate sportivă cu acordul părţilor, motivele fiind personale, iar cererea sa a fost soluţionată amiabil de preşedintele ACS Volei Municipal Zalău (Vasile Coţa, n.r.). Adrian Feher a fost în permanenţă component al sextetului de bază şi a contribuit la obţinerea celor patru titluri de campioană naţională a echipei zălăuane, fapt pentru care atât conducerea echipei, cât şi stafful tehnic îi mulţumesc şi îi doresc mult succes în activitatea viitoare!”.

Arcada Galaţi sau Ştiinţa Explorări Baia Mare

Perioada de transferuri în Divizia A1 se încheie în data de 12 ianuarie, cu o zi înaintea desfăurării primei etape din 2018, timp în care Adrian Feher va decide care este următoarea şi probabil ultima echipă la care va activa. Arcada Galaţi, unde evoluează şi zălăuanul Adrian Gontariu, ar putea fi echipa la care Feher va evolua în partea a doua a campionatului, dar jucătorul nu exclude nici varianta unei noi colaborării cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, prima echipă de seniori la care a activat voleibalistul.

foto:voleizalau.ro

6 Thoughts to “Despărţire surprinzătoare în voleiul zălăuan”

  1. Anonim

    Foarte bine a făcut că a plecat deget de la volei nu a sta cu astea din conducerea clubului bravo oricum nu pupa ei campionat anul asta acolo e Ploiesti steaua Galațiul care pot câștiga campionatul oricum și din cupele europene au ieșit asta e mergem inainte

  2. Anonim

    PLEACA DUPA BLOJ

  3. x

    Poata juca d-na Cota libero!!

  4. Anonim

    Du-te feher la arcada Galați și câștigă campionatul foarte bine că te-ai dus de la astea bafta multa in continuare

  5. Spălător auto

    Pierd păcănelele un aliat , unul mai puțin care sa își piardă nopțile jucând.
    Nu va mai fi Feher sa stea pana in zori la bere si jocuri de noroc.

Leave a Comment