Instituţiile care fac angajări la început de an

Mai multe instituţii publice din judeţul Sălaj au anunţat pentru lunile ianuarie şi februarie, organizarea de concursului în vederea completării schemei de personal. Zeci de posturi sunt puse la bătaie în această perioadă pentru sălăjenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Dintre acestea, cele mai multe sunt disponibile la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, care la scurt timp după ce consilierii judeţeni au aprobat noua organigramă şi stat de funcţii, a transmis că va încadra 40 de persoane, 17 dintre ele ca asistenţi medicali la ORL, Gastroenterologie, Ortopedie, Chirurgie generală, Medicină internă, Dermatovenerologice, Laboratorul de analize medicale, Neonatologie, Obstetrică-ginecologie, Anatomie patologică, Pediatrie, Farmacia cu circuit închis şi UPU-SMURD.

Cea mai mare unitate spitalicească din judeţ are nevoie şi de opt infirmieri la Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Urologie, RMFB, Nefrologie, dar şi la Chirurgie infantilă, cinci registratori medicali (la Serviciul Judeţean de Medicină Legală şi Serviciul de Statistică Medicală), patru îngrijitoare (Neonatologie, ATI, Dermatovenerologice, Farmacia cu circuit închis), trei tehnicieni radiologi (Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală), un bucătar (Blocul alimentar), un brancardier (UPU-SMURD), un muncitor (Spălătorie-lenjerie).
SJU Zalău şi-a anunşat intenţia de a angaja şi patru îngrijitoare la Neonatologie, ATI, Dermatovenerologice, Farmacia cu circuit închis, un muncitor la Spălătorie – lenjerie, un bucătar la Blocul alimentar şi un brancardier la UPU-SMURD. Concursurile sunt programate la finalul lunii ianuarie-începutul lunii februarie.

În administraţia publică, Primăria Fildu de Jos vrea să angajeze un referent debutant în cadrul Compartimentului Registru agricol şi Fond funciar, iar Primăria Chieşd, un consilier asistent, pentru Compartimentul Stare Civilă Şi Resurse Umane. Lista instituţiilor care fac angajări este completată de Direcţia Generală de Administrare a Domeniului Public Zalău, care caută 10 lucrători ca inspectori, referenţi-casieri, muncitori necalificaţi şi magazineri, Direcţia de Asistenţă Socială şi Comunitară Zalău, cu două posturi de conducere: şef Serviciul Autoritate Tutelară şi Protecţia Copilului şi şef birou – Biroul pentru Protecţia Persoanelor cu Handicap – copii şi adulţi.
Oferta locurilor de muncă de la stat mai cuprinde posturi la Liceul Tehnologic „Ioan Ossian” Şimleu Silvaniei (secretar şef), Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău (muncitor calificat), Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău (informatician), Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj (referent) şi Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor (analist programator ajutor şi inginer de sistem).

Leave a Comment