Derby zonal la poalele Măgurii

Phoenix Şimleu Silvaniei vrea să-şi ia revanşa în această după-amiază în faţa Unirii Dej, după ce formaţia de pe malul Someşului s-a impus în tur cu 3 – 0

Chiar dacă va câştiga în această seară în faţa Unirii Dej, în partida programată la ora 18, în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei, Phoenix nu va putea depăşi formaţia dejeană în clasament, având în vedere că voleibaliştii pregătiţi de Victor Lazăr s-au distanţat la cinci puncte după victoria din etapa trecută în faţa celor de la Dinamo. Şimleuanii ar putea urca, totuşi, cel puţin o poziţie în clasament, având în vedere că ocupanta locului opt, VCM LPS Piatra Neamţ, va evolua pe terenul echipei CSM Bucureşti, în faţa căreia va fi foarte greu să se impună.
„Punctul pe care l-am obţinut sâmbătă, la Piatra Neamţ, este foarte important în lupta pentru calificarea în play-off, dar va trebuie să obţinem toate punctele în partida cu Unirea Dej pentru a rămâne cu şanse reale la clasarea între primele opt echipe. Sunt convins că va fi un meci disputat, mai ales că partidele cu Dejul şi Baia Mare au fost întotdeauna disputate, dar sper ca la final să obţinem toate punctele puse în joc”, a declarat antrenorul formaţiei şimleuane, Ovidiu Teuşan.
Cealaltă reprezentantă a judeţului în Divizia A1, Volei Municipal Zalău, va evolua în această după-amiază în deplasare, pe terenul formaţiei CS Banatul Caransebeş, în faţa căreia s-a impus cu 3 – 0 în meciul tur. Dacă în partida de sâmbătă, cu Universitatea Craiova, centrul Olteanu a privit meciul din tribună din cauza unor probleme de sănătate, iar în setul trei zălăuanii l-au pierdut şi pe Gheorghiţă, în duelul de astăzi, ambii vor putea fi folosiţi de bulgarul Stoev. „Va fi o partidă disputată, fiindcă va fi primul meci pe care echipa din Caransebeş îl va juca în propria sală, cele anterioare disputându-le în Sala Sporturilor din Lugoj. Suntem cu moralul ridicat după victoria în faţa Craiovei şi sperăm să ne întoarcem cu trei puncte din această deplasare. Urmează sâmbătă meciul cu Dinamo, iar dacă vom obţine două victorii în aceste partide nu cred că mai putem pierde locul doi până la finalul primei părţi a campionatului”, a afirmat libero-ul Adrian Feher.
Programul etapei a XV-a, programată în această după-amiază: CS Banatul Caransebeş – Volei Municipal Zalău, Arcada Galaţi – Tomis Constanţa, CSM Bucureşti – VCM LPS Piatra Neamţ, Phoenix Şimleu Silvaniei – CS Unirea Dej, Ştiinţa Explorări Baia Mare – Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti – SCMU Craiova.
Clasament:
1. Tomis Constanţa 14 14 0 42 – 10 39p
2. Volei Municipal Zalău 14 12 2 38 – 14 35p
3. Dinamo Bucureşti 14 10 4 34 – 20 29p
4. SCMU Craiova 14 10 4 35 – 24 27p
5. CSM Bucureşti 14 8 1 5 31 – 27 21p
6. Arcada Galaţi 14 7 8 29 – 31 20p
7. Unirea Dej 14 4 10 22 – 31 20p
8. VCM LPS Piatra Neamţ 14 5 9 25 – 33 16p
9. Ştiinţa Expl. Baia Mare 14 5 9 23 – 34 15p
10. Phoenix Şimleu Silvaniei 14 5 9 19 – 34 15p
11. Banatul Caransebeş 14 3 11 22 – 37 12p
12. Steaua Bucureşti 14 2 11 14 – 39 8p

Foto: Gelu Crăcană

One Thought to “Derby zonal la poalele Măgurii”

  1. Vasile

    Ai tot ce iti doresti in viata ta? Ai un plan specific cu ajutorul caruia sa obtii ce iti doresti in viata ta?
    Intra in afacerea VoipPrepay care te ajuta sa-ti deschizi propiul magazine on line pentru comercializarea de cartele ,plus asigurari,publicitate,telefoane si in curand si altele. . Castiga BANI din: incarcare cartele Orange, Vodafone, Cosmote; Discount 2% .. 4% la combustibil direct pe cardul A-CAR in statiile OMV / PETROM din RO si UE, cu asistenta rutiera gratuita; Discount la Asigurari, in curand si la Partenerii Comerciali, Producatori, in Turism …etc,din Cerinte:un PC si cunostinte minime de folosire. Detalii pt cei interesati va ofer prin email.
    Pentru cei interesati de detalii trimiteti mesajul “da vreau” la adresa de email vasyduma@gmail.com si promit sa va raspund cu informatii reale in cel mai scurt timp.

    NU MAI ASTEPTA!!!

Leave a Comment