Derby nedecis pe Stadionul Municipal

FC Zalău şi FCM Baia Mare au terminat la egalitate, scor 3 – 3 derby-ul susţinut vineri duă-amiaza, pe Stadionul Municipal din Zalău, după ce la pauză tabela a arătat tot egalitate, 0 – 0

Aproape 800 de persoane au fost prezente vineri după-amiaza pe Stadionul Municipal pentru a vedea duelul dintre FC Zalău şi FCM Baia Mare, ocupantele primelor două locuri din Seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal. După o primă repriză în care FC Zalău a fost echipa mai prezentă în joc şi care a pus mai mult în pericol poarta adversă, scorul pauzei a fost alb, 0 – 0. Începutul părţii secunde le-a aparţinut oaspeţilor, care au înscris de două ori în decurs de numai şase minute, prin Mihai Deac şi Radu Leonte. În minutul 65, Duruş a trimis balonul în propria poartă, iar scorul a devenit 1 – 2.
Finalul a fost dramatic, cu trei goluri marcate în decurs de nouă minute. Băimărenii au marcat pentru 3 – 1 în minutul 81, prin Vasile Lupu, care a transformat o lovitură de pedeapsă după un henţ în careu comis de Ibrahim Jamilu. Două minute mai târziu, Victor Dulap a redus din handicap, învingându-l pe portarul băimărean cu un şut din afara careului. Scorul final l-a stabilit chiar portarul zălăuanilor, Claudiu Băican, care a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 87, după un henţ în careu comis de un fundaş băimărean.
După acest rezultat, cele două formaţii rămân la egalitate de puncte, maramureşenii având în continuare avantajul golaverajului.

Alte articole

2 Thoughts to “Derby nedecis pe Stadionul Municipal”

 1. Oli

  Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
  Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati.
  Cerinte:
  calculator
  conexiune internet
  cunostinte minime PC
  seriozitate
  atentie la detalii
  rabdare
  perseverenta
  nu este necesara experienta
  Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail.
  Veti trece mai intai prin instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati.
  Program part-time.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
  Se incheie contract legal de munca.
  Pentru informatii trimiteti textul”INFO” la adresa de mail :radu_olimpia@yahoo.com
  Oferim si solicitam seriozitate!

 2. eliza

  Astăzi, mai mult decât oricând, există informaţie practică tot mai abundentă despre cum să obţii succesul în orice domeniu. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email elizalungu2009@yahoo.com

Leave a Comment