Decizia în cazul arbitrului sechestrat la Nuşfalău, amânată cu o săptămână

Dacă primul caz, cel din etapa întâi, în care jucătorul Robert Niculăuţ l-a lovit pe arbitrul central Robert Goie, a fost rezolvat într-un timp foarte scurt, decizia în cazul arbitrului sechestrat la Nuşfalău a fost amânată cu o săptămână. Potrivit secretarului Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Paul Georgescu, cazul va fi reluat fiindcă observatorul meciului de la Nuşfalău, Leontin Moga, nu a fost prezent la şedinţa de miercuri, pentru a-şi expune, şi el, punctul de vedere. „Şedinţa a fost amânată pentru ziua de marţi (17 septembrie, n.r.) urmând a fi convocat şi observatorul Leontin Moga”, ne-a explicat secretarul AJF Sălaj.

Reamintim că la finalul partidei de duminică, dintre CS Barcău Nuşfalău şi Favorit Dobrin, centralul Cătălin Roşu a fost ţinut cu forţa, timp de aproape 15 minute, într-un vestiar, de către primarul Radu Mate şi o altă persoană din conducerea clubului.
Robert Niculăuţ, jucătorul care l-a lovit pe arbitrul Robert Goie, în prima etapă din actualul sezon, a fost suspendat un an din campionatele judeţene şi amendat cu suma de 500 de lei.

Alte articole

One Thought to “Decizia în cazul arbitrului sechestrat la Nuşfalău, amânată cu o săptămână”

  1. Ioan C.

    Radule, te stiam un baiat linistit, ce s-a intamplat de ti-ai iesit din forma?

Leave a Comment