Debut de sezon cu “derby de Sălaj”

Federația Română de Fotbal a anunțat partidele din primul tur al Cupei României, fază în care intră în competiție și cele două reprezentante ale Sălajului în Liga a III-a. SCM Zalău și Sportul Șimleu Silvaniei se vor întâlni în acest prim tur al competiției, pentru ambele fiind primul meci oficial din noul sezon. Partida dintre cele două echipe este programată miercuri, 17 august, pe Stadionul “Măgura” din Șimleu Silvaniei.

Va fi al treilea duel în Cupa României între SCM Zalău și Sportul Șimleu Silvaniei, în 2020 câștigând șimleuanii la loviturile de departajare, iar în 2021, SCM Zalău cu scorul de 1 – 0.

În această fază a Cupei României au intrat 68 de echipe din Liga a III-a, dar și cele șapte câștigătoare ale fazelor regionale, iar câștigătoarele se vor califica în turul doi, programat în 31 august.

Ambele echipe au făcut achiziții în această vară, însă, SCM Zalău și-a format un mult mai competitive, având prima șansă în disputa din primul tur al Cupei României.

 

3 Thoughts to “Debut de sezon cu “derby de Sălaj””

  1. […] Federația Română de Fotbal a anunțat partidele din primul tur al Cupei României, fază în care intră în competiție și cele două reprezentante ale Sălajului în Liga a III-a. SCM Zalău și Sportul Șimleu Silvaniei se vor întâlni în acest prim tur al competiției, pentru ambele fiind primul meci oficial din noul sezon. Partida dintre cele două echipe este programată miercuri, 17 august, pe Stadionul “Măgura” din Șimleu Silvaniei. Va fi al treilea duel în Cupa României între SCM Zalău și Sportul Șimleu Silvaniei, în 2020 câștigând șimleuanii la loviturile… Citeste mai mult […]

  2. […] Federația Română de Fotbal a anunțat partidele din primul tur al Cupei României, fază în care intră în competiție și cele două reprezentante ale Sălajului în Liga a III-a. SCM Zalău și Sportul Șimleu Silvaniei se vor întâlni în acest prim tur al competiției, pentru ambele fiind primul meci oficial din noul sezon. Partida dintre cele două echipe este programată miercuri, 17 august, pe Stadionul “Măgura” din Șimleu Silvaniei. Va fi al treilea duel în Cupa României între SCM Zalău și Sportul Șimleu Silvaniei,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment