Debut cu stângul pentru voleibaliştii din Divizia A2

Volei Club Zalău a susţinut la finalul săptămânii trecute prima partidă din noul sezon al Diviziei A2 Vest. Cu o echipă puţin schimbată faţă de anul trecut, dar şi cu câteva absenţe importante în lot, formaţia condusă de Gabriel Terheş a cedat cu scorul de 1 – 3 pe terenul formaţiei CSM Câmpia Turzii, după ce scorul la seturi a fost 1 – 1 la un moment dat.

Gazdele s-au impus cu 25 – 20 în actul de debut, după care, al doilea set le-a revenit zălăuanilor, care s-au impus la o diferenţă de trei puncte, 25 – 22. Setul trei a fost controlat de echipa din Câmpia Turzii, care s-a desprins la o diferenţă de zece puncte până la final, 25 – 15. Volei Club Zalău a încercat să ducă meciul în tie-break, parţialul patru fiind disputat. În final, gazdele au punctat mai bine, impunându-se cu 25 – 21.
„Ne-au lipsit câţiva jucători de bază, iar acest lucru s-a observat în jocul nostru. Am pierdut, dar, la fel de bine puteam să şi câştigăm. Am încredere în echipă şi sunt convins că în meciul următor vom face o figură mai frumoasă”, a precizat Gabriel Terheş, preşedintele clubului.
Sâmbătă, în cadrul etapei a doua, Volei Club Zalău va întâlni pe teren propriu CSS 2 Baia Mare, meciul fiind programat la ora 13, în Sala Sporturilor.
Volei Club Zalău: Cristian Zaha, Ovidiu Teuşan, Mihai Bujor, Marius Ilieş, Andrei Păun, Claudiu Iov şi Ciprian Buta – libero. Au mai evoluat: Gabriel Terheş şi Adrian Gogotă

Leave a Comment