De la SCM Zalău, în Arabia Saudită

SCM Zalău s-a despărţit de o serie de jucători importanţi în vara acestui an, fotbalişti care au fost titulari în sezonul trecut. Printre aceştia se numără şi fundaşul Maxim Focşa, un fotbalist cu experienţă, din Moldova, care a ajuns tocmai în Arabia Saudită. Acesta va evolua la Afif Club, formaţie ce activează în Second Division League din Arabia Saudită.

„Conducerea Afif a încheiat procedurile pentru contractul fundaşului moldovean Focşa Maxim, în vederea întăririi primei echipe”, se arată pe pagina oficială a clubului saudit.

Până să ajungă la SCM Zalău în sezonul trecut, fotbalistul a mai activat la Sheriff Tiraspol, FC Valletta (Malta), Petroclub Hînceşti, FC Sfântul Gheorghe şi Dacia Buiucani.

SCM Zalău sună adunarea luni

Vacanţa a luat sfârşit pentru jucătorii de la SCM Zalău, care au programat luni, de la ora 17, la Stadionul Munnicipal, primul antrenament în vederea pregătirii noului sezon. Conducerea tehnică a stabilit şi şase jocuri de verificare până la începerea noului sezon, primul fiind programat în data de 19 iulie, în deplasare, cu CSM Olimpia Satu Mare. Ediţia 2023 – 2024 a Ligii a III-a va începe în data de 26 august.

One Thought to “De la SCM Zalău, în Arabia Saudită”

  1. […] SCM Zalău s-a despărţit de o serie de jucători importanţi în vara acestui an, fotbalişti care au fost titulari în sezonul trecut. Printre aceştia se numără şi fundaşul Maxim Focşa, un fotbalist cu experienţă, din Moldova, care a ajuns tocmai în Arabia Saudită. Acesta va evolua la Afif Club, formaţie ce activează în Second Division League din Arabia Saudită. „Conducerea Afif a încheiat procedurile pentru contractul fundaşului moldovean Focşa Maxim, în vederea întăririi primei echipe”, se arată pe pagina oficială a clubului saudit. Până să ajungă la SCM Zalău în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment