Tânăr din Bălan, bănuit și cercetat pentru lovire

Polițiștii au reținut, în data de 7 iulie, un tânăr din Bălan care este bănuit pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe. În seara de 6 iulie, tânărul de 28 de ani ar fi lovit un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Baia Mare, care se afla în fața unei societăți comerciale din localitatea Gâlgău Almașului. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au reținut pe agresor, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Tânărul în cauză urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a acestuia.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

One Thought to “Tânăr din Bălan, bănuit și cercetat pentru lovire”

  1. […] Polițiștii au reținut, în data de 7 iulie, un tânăr din Bălan care este bănuit pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe. În seara de 6 iulie, tânărul de 28 de ani ar fi lovit un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Baia Mare, care se afla în fața unei societăți comerciale din localitatea Gâlgău Almașului. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au reținut pe agresor, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment