De la Memorial, la înmormântarea cumnatului şi a mamei sale

O competiţie pe care, cu siguranţă antrenorul Ardelean Zoltan doreşte să o uite cât se poate de repede este faza zonală a Memorialului „Gheorghe Ene”, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, la Odorheiu Secuiesc.
Tehnicianul grupei de copii născuţi în 2004 de la FC Zalău a primit două veşti tragice în decursul unei singure zi. „Joi dimineaţa a decedat cumnatul meu, iar seara, la şedinţa tehnică, am primit un telefon prin care am fost anunţat că mi-a murit mama. Sâmbătă mi-am înmormântat cumnatul iar acum mă ocup de organizarea înmormântării mamei mele”, a declarat Ardelean Zoltan, vizibil afectat de problemele cu care s-a confruntat în ultimele zile.
În ciuda veştilor primite joi, antrenorul zălăuan a rămas până la finalul turneului cu grupa de copii de la FC Zalău. Primul meci a avut loc împotriva grupei de copii de la CS Arsenal Bistriţa, pierdut de echipa zălăuană cu scorul de 0 – 2, după ce în prima repriză nicio echipă nu reuşise să marcheze. „Am avut 5 – 6 ocazii clare, iar primul gol al lor a fost marcat dintr-o lovitură liberă, după o deviere. Aşteptam mai mult de la acest meci, dar cred că problemele mele i-au afectat şi pe copii”, ne-a dezvăluit Ardelean Zoltan.
Cel mai usturător eşec pentru FC Zalău a fost înregistrat în duelul cu ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, 2 – 7, după ce la finalul primului mitan, cele două echipe se aflau la egalitate, 2 – 2. „Au avut un lot mai numeros decât al nostru, iar în repriza a doua şi-au permis să efectueze multe schimbări. Copiii noştri au fost obosiţi, iar adversarii au profitat de acest lucru”, a mai afirmat antrenorul grupei de juniori de la FC Zalău.
Ultima partidă din cadrul fazei zonale a Memorialul „Gheorghe Ene” a fost susţinută împotriva gazdelor, AFC Odorheiu Secuiesc, în faţa cărora FC Zalău a pierdut cu 1 – 3, terminând turneul pe ultimul loc, cu trei înfrângeri din tot atâtea partide disputate.
Lotul echipei FC Zalău: Adrian Har, Raul Şandor, Rareş Sălăjean, Raul Brânduşe, Vlad Silaghi, Mihai Bălăjel, Denis Sezgin, Szabo David, Csapo Richard, Horaţiu Pop şi Ionuţ Brândea. Antrenor: Ardelean Zoltan

Leave a Comment