De-a râsul-plânsul: Leontin Moga, repus în funcţia de secretar al AJF Sălaj după numai o săptămână de la demitere

Situaţie delicată la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj, unde Comitetul Executiv, întrunit în 26 ianuarie, l-a repus în funcţie pe secretarul Leontin Moga, după ce, în data de 18 ianuarie, tot Comitetul Executiv l-a demis din funcţia de secretar, numindu-l pe Mihai Pop.

Leontin Moga se află în concediu medical din data de 13 decembrie, confruntându-se cu probleme de sănătate, perioada de concediu prelungindu-se până la finalul lunii februarie.

„Comitetul Executiv al AJF Sălaj, întrunit în mod statutar, ia următoarele hotărâri: – aprobă în unanimitate numirea de către președintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, în funcția de secretar, a domnului Mihai Pop;  – aprobă în unanimitate numirea domnului Leontin Moga, în funcția de responsabil al Comisiei de Competiții”, este o parte din comunicatul emis de AJF în data de 18 ianuarie.

La scurt timp, Leontin Moga a depus o plângere la AJF Sălaj, în care, printre altele, menţionează că au fost încălcate prevederile din Codul Muncii, fiind demis abuziv.

Reprezentanţii AJF Sălaj au reacţionat imediat, iar vineri, 26 ianuarie, Comitetul Executiv a revenit asupra deciziei, repunându-l în funcţia de secretar al AJF Sălaj pe Leontin Moga.

„Comitetul Executiv al AJF Sălaj, întrunit în mod statutar, în prezența tuturor membrilor săi la data de 26 ianuarie 2024, adoptă următoarele decizii: ţinând cont de referatul prezentat de domnul preşedinte, Daniel Sabou și având în vedere prevederile Legii 53/2003 – Codul Muncii, republicat, cu completările și modificările ulterioare, aprobă cu unanimitate propunerea de revocare a punctului 1 și 2 din deciziile Comitetul Executiv al AJF Sălaj din data de 18 ianuarie 2024 , prin care domnul Mihai Pop a fost numit în funcția de secretar al AJF Sălaj, iar domnul Leontin Moga în cea de responsabil al Comisiei de Competiții, urmând ca domnul Leontin Moga să rămână în funcția de secretar al AJF Sălaj;  – ia act de numirea domnului Mihai Pop în funcția de responsabil al Comisiei de Competiții”, este comunicatul AJF din data de 26 ianuarie.

Leontin Moga ocupă funcţia de secretar al AJF Sălaj din 2015, an în care a fost ales şi Daniel Sabou în funcţia de preşedinte.

 

 

5 Thoughts to “De-a râsul-plânsul: Leontin Moga, repus în funcţia de secretar al AJF Sălaj după numai o săptămână de la demitere”

  1. […] Situaţie delicată la Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj, unde Comitetul Executiv, întrunit în 26 ianuarie, l-a repus în funcţie pe secretarul Leontin Moga, după ce, în data de 18 ianuarie, tot Comitetul Executiv l-a demis din funcţia de secretar, numindu-l pe Mihai Pop. Leontin Moga se află în concediu medical din data de 13 decembrie, confruntându-se cu probleme de sănătate, perioada de concediu prelungindu-se până la finalul lunii februarie. „Comitetul Executiv al AJF Sălaj, întrunit în mod statutar, ia următoarele hotărâri: – aprobă în unanimitate numirea de către președintele… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Vraiște în toate unitățile care sunt subordonate CJ. Face fiecare angajat ce îl taie capul. Și sunt și mulți.

  3. Papi

    Amu ce va mira ,ca si ala de este presedinte nu are multa scoala ,unde nu-i nici Domnu nu da !!!!!

    1. Anonim

      Da,dar este din Ortelec.

  4. Yarăyo

    Face cât îl ține ‘spatele’ și ce ‘trebuie’.

Leave a Comment