Dana Babeanu se desparte de HC Zalau

Dana Babeanu se desparte de HC Zalau

La finalul celui de-al doilea meci din turul trei al Cupei EHF, cu israeliencele de la Bnei Hertzelyia, managerul Gheorghe Tadici a anuntat ca interul Dana Babeanu se va intoarce saptamana viitoare la Oltchim Ramnicu Valcea, echipa de la care a fost imprumutata in urma cu patru ani. In mod normal, imprumutul jucatoarei urma sa expire abia in vara anului viitor, la finalul actualului sezon, insa conducerea clubului valcean a anuntat ca are nevoie de jucatoare inca din aceasta iarna.

Crainicul salii, Simion Corb, a tinut un discurs in acest sens, la finalul meciului de sambata, iar Gheorghe Tadici i-a inmanat jucatoarei un buchet de flori in semn de multumire pentru evolutiile avute in cei trei ani si jumatate.

Coincidenta sau nu, odata cu revenirea Danei Babeanu la Oltchim Ramnicu Valcea, fostul inter al Zalaului a fost convocata si la lotul national, avand sanse mari sa participe la Campionatul Mondial din Brazilia, din luna decembrie.

Pierdem o jucatoare importanta pentru partidele care au mai ramas din tur si pentru tot returul. O jucatoare care a progresat mult, in special in ultimii doi ani. Oltchimul si-a manifestat intentia de a o transfera de saptamana viitoare. Nu stiu daca e atat de mare nevoie la 21 de jucatoare cate au ei in lot. Sper sa nu devina la Oltchim o noua Tacalie, Vadineanu sau Geiger, a comentat Gheorghe Tadici plecarea Danei Babeanu la Oltchim.

Leave a Comment