Dan Chiş, dublu medaliat la campionatul de karate organizat de MAI

Săptămâna trecută s-a desfăşurat la Arad faza finală a campionatului de karate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, competiţie la care, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Sălaj l-a avut ca reprezentant pe plutonierul major, Dan Chiş, preşedintele clubului de karate, CS Dani-San Zalău. În urma evoluţiei bune pe care a avut-o, sportivul zălăuan a reuşit să câştige două medalii la finalul competiţiei.

Dan Chiş a concurat în proba de kumite echipe, clasându-se pe poziţia a doua şi obţinând medalia de argint cu echipa Jandarmeriei Române, dar şi în proba de kata, unde a obţinut medalia de bornz.
Pentru rezultatele obţinute, subofiţerul va fi recompensat conform regulamentelor militare, medaliile obţinute reprezentând încununarea efortului depus şi a faptului că a reprezentat cu succes instituţia din care face parte.
Următorul concurs pentru Dan Chiş este programat în perioada 4 – 8 aprilie, sportivul zălăuan urmând să participe la Campionatul Mondial de Karate-Do, organizat la Prishtina (Kosovo).

Leave a Comment