Dacă nici acum, atunci când? SCM Zalău, învinsă fără drept de apel în primul meci al barajului pentru Liga a II-a

Evoluţiile bune din sezonul regulat şi din play-off au fost şterse cu buretele în doar 90 de minute de SCM Zalău, miecuri după-amiaza, în prima manşă din semifinalele barajului pentru promovarea în Liga a II-a. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ a cedat cu scorul de 3 – 0 pe terenul Unirii Ungheni, iar după acest rezultat, promovarea în eşalonul secund devine mai degrabă un vis frumos decât un obiectiv realizabil.

Dacă în prima parte, evoluţia echipei zălăuane a fost destul de bună, iar la pauză scorul a fost 0 – 0, în partea secundă, situaţia s-a schimbat radical, iar SCM Zalău este obligată să câştige la o diferenţă de patru goluri în returul de sâmbătă, programat la ora 17:30, pe Stadionul Municipal.

Formaţia zălăuană a avut şansa de a deschide scorul imediat după pauză, prin Cristea, care a ratat din situaţie de „unu la unu” cu portarul gazdelor, dar au mai fost alte trei ocazii importante, tot la 0 – 0, pe care zălăuanii nu le-au fructificat. Au reuşit, însă, cei de la Ungheni, în minutul 51, prin Victoraş Asaftei, după o fază de contraatac, contestată de zălăuani pentru poziţie de offside. Patru minute mai târziu, Vlad Fărcăşan şi-a trimis mingea în propria poartă, după o centrare venită de pe partea dreaptă, iar în minutul 62, Unirea a înscris pentru 3 – 0 prin Amancio Fortes, tot după o fază de contraatac.

„Este un rezultat mincinos, după felul în care au jucat băieţii noştri. Am avut o primă repriză bună, cu ocazii, iar la 0 – 0 am ratat singuri cu portarul. Nu am comentat niciodată arbitrajul, dar ce s-a întâmplat în acest meci este frustrant. Am primit două goluri din poziţie de offside, ceea ce este inadmisibil să se întâmple într-un meci cu o asemenea miză. Este munca unei echipe de un an de zile, care se năruie în doar 10 minute. Este clar că după acest rezultat Unirea Ungheni este favorită, dar mai sunt 90 de minute în care se poate întâmpla orice, iar noi vom da totul pentru a obţine calificarea în finală. Acum se vor vedea adevăratele caractere, acum nu mai contează banul, ci în astfel de meciuri, cum va fi cel de sâmbătă, trebuie să joci cu sufletul”, a declarat antrenorul Zalăului, Cristian Lupuţ.

Zălăuanii nu au putut conta în jocul de miercuri pe fostul atacant al Stelei, Stefan Nikolic, acesta fiind accidentat. „Nikolic este un lider, iar la 1 – 0 pentru gazde ne-a lipsit acel lider din teren, care să-i mobilizeze pe băieţi”, a mai spus Lupuţ.

foto: Marius Bardasanu & Iosif Vajnar (PIXEL ProSport)

14 Thoughts to “Dacă nici acum, atunci când? SCM Zalău, învinsă fără drept de apel în primul meci al barajului pentru Liga a II-a”

  1. […] a fost destul de bună, iar la pauză scorul a fost 0 – 0,… Articolul Dacă nici acum, atunci când? SCM Zalău, învinsă fără drept de apel în primul meci al barajul… apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    Ăsta este PSD bani aruncați dejaba .Noi care nu suntem vinatori de functi PSD iște putem trai linisti în acest oraș ?

  3. Anonim

    Da ai dreptate ne terorizează lipitori de afișe cu tot felul de pliante pe casa scărilor ,rusine

  4. Anonim

    Footbal =0 lasă că e cine sa ia bani noștri cel mai mare buget dialoga 3 și a2 bravo sunteți tari

  5. Anonim

    Pura, Demle & co, nu va dați demisia?

    1. Anonim

      Astia nu stiu ce-i aia onoare

  6. Gică retevoescu

    Unde ești tu SMA de altădată? Suciu, Marchiș și Ardelean? Ăștia au adus pe Lazareanu, pe Dobrau, pe Boca de la Cluj, chiar și Ghiara a făcut armata în Zalău…! De când s.a dărâmat la propriu și la figurat Armatura, s.a dărâmat și fotbalul. Primăria trebuia sa încheie parteneriate cu oameni potenți financiar pt a fi. Acționari la club…! Dar cine sa se ocupe? Dacă nu știu? Oameni puși politic în conducere, dar fotbalul este parale l cu ei…?

    1. VASILE BOCSAN

      Aceeași problema an de an ban public aruncat în vînt.Problema e că nimeni nu i-a nici o masura.!!!

    2. viorel

      cine crezi ca e nebun sa bage bani intr un kkt? vezi de treaba domle ca banii nu vii dau pe fotbal de 2 lei.

  7. Anonim

    Cand ii ai pe Bujor si Demle, acestea sunt rezultate normale.

  8. Anonim

    Dragi mei, poate ca nu ați văzut meciul complet,dar prima repriza a fost foarte frumoasa, în timp ce Ungheni a avut vreo 2 pase pe poarta. Dar comentați fără rost, fără sa știți câți jucători de la noi au ieșit din teren accidentați,dar ce sa faci, comentați mult,prost,și fără rost!!
    Vine meciul de sâmbătă, și acolo vedem , dacă castigam , cine mai spune comentări de ură?
    Abia așteptați sa pierdem un meci sa scrieți rapid comentarii răutăcioase,dar la un meci câștigat nici un „felicitari” nu scrieți,dar la unul pierdut rapid va dați cu părerea!

    1. Anonim

      Demle , ai aparut ?

  9. Primarul

    Lipitorule de pliante PSD iste, nu aveți destul de mulți aplaudați în tribuna? Care va felicita la meciurile cu adevărat importante cu Șomcuta ,Carei,Ulmeni și cu aia de pe ultimul loc aaa Olimpia Satu Mare,sau stai cu aia de pe ultimul loc ați pierdut,dar asa e când e prea mic bugetul ,de vrei gustul fericirii stampilata trandafirii!

Leave a Comment