Cupa Vaii Crasna, la o noua editie

Cupa Vaii Crasna, la o noua editie

Desfasurata sub egida Mens sana in corpore sano, noua editie a Cupei Vaii Crasnei a avut loc la Pericei pe data de 23 mai 2009. Din informatiile oferite de directorul Scolii Gimnaziale Pericei, Augustin Danila, la acest eveniment sportiv interscolar, ce se desfasoara anual, au participat elevi de la sase scoli apartinand catorva sate si comune salajene din bazinul Crasnei: Pericei, Varsolt, Crasna, Horoatu Crasnei, Cizer si Banisor.

Activitatile desfasurate au avut loc in sala de sport a Scolii Gimnaziale Pericei si pe terenurile de sport din curtea acestei institutii scolare. Echipele elevilor participanti la competitia sportiva de la Pericei s-au intrecut in diferite activitati: atletism – alergare de viteza, aruncarea mingii de oina, saritura in lungime, alergare de rezistenta.

Totodata, echipele de baietii au jucat minifotbal, iar la jocurile de handbal si volei au participat atat fete, cat si baieti. La finalul competitiei, pe primul loc s-au clasat elevii apartinand Scolii Gimnaziale Crasna, urmati pe locul secund de elevii Scolii Gimnaziale Cizer si, pe locul al treilea, de elevii scolii organizatoare din comuna Pericei.

Leave a Comment