Cupa Meseşul la box a ajuns la a 42-a ediţie

Cupa Meseşul la Box este una dintre cele mai vechi competiţii organizate de Clubul Sportiv Municipal Zalău, în acest an urmând să aibă loc cea de-a 42-a ediţie. Evenimentul va începe marţi după-amiaza, odată cu şedinţa tehnică şi cântarul oficial, iar la ora 15:30 se va da startul primei gale din cadrul competiţie.
Nouă cluburi din ţară şi-au anunţat prezenţa, însă, aşa cum s-a întâmplat aproape la fiecare ediţie, cel mai mare număr de participanţi îl va avea CSM Zalău.
„Cupa Meseşul este o competiţie tradiţională, pe care noi o organizăm la fiecare final de an. Şi-au anunţat prezenţa până în acest moment nouă cluburi din ţară: CSM Piteşti, CSS Hunedoara, Torpedo Zărneşti, Ring Box Târgu Mureş, CSM Cluj, Universitatea Cluj, CSS 2 Baia Mare, CSM Baia Mare şi CSM Zalău. Aproximativ 60 de sportivi vor fi prezenţi, iar pe lângă aceştia vom avea şi noi un număr mare de pugilişti cu care ne dorim să facem o ultimă verificare în acest an. Sperăm să fie o competiţie reuşită şi să obţinem rezultate bune, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an”, ne-a declarat Silviu Mureşan, directorul CSM Zalău.
Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului zălăuan, nu are încă adversar la ediţia din acest an, dar antrenorii din cadrul clubului speră ca până la ora primului gong să existe un sportiv înscris şi la categoria plus 91 de kilograme.
Având în vedere că echipa de volei va reveni pe teren propriu abia la finalul săptămânii, iar handbalistele de la HC Zalău se află în cantonament la Cheile Grădiştei, reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Zalău au primit acceptul din partea autorităţilor locale de a organiza evenimentul la Sala Sporturilor.
Cupa Meseşul va continua miercuri, cu meciurile din cadrul celei de-a doua gale, iar la final va avea loc festivitatea de premiere.

Leave a Comment