„Cupa Lyceum” şi-a desemnat câştigătorii

„Cupa Lyceum” a ajuns în acest an la cea de-a 22-a ediţie, fiind organizată la disciplinele baschet, handbal şi volei. Competiţia organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj şi Asociaţiile Judeţene pe ramură de sport s-a desfăşurat în perioada 10 – 26 noiembrie.
Competiţia de baschet a fost câştigată Colegiului Naţional „Silvania” Zalău atât la masculin, cât şi la feminin, ambele echipe fiind pregătite de profesorul Katona Alexandru.
Cea mai bună echipă la handbal feminin a fost cea a Liceului Tehnologic „Cserey-Goga” din Crasna, pregătită de profesorul Boroş Arpad. Tot Liceului Tehnologic „Cserey-Goga” din Crasna a ocupat locul întâi şi la handbal masculin, echipa de băieţi fiind pregătită de profesorul Todor Attila.
Echipa de fete a Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” din Şimleu Silvaniei a fost cea mai bună la volei feminin, elevele fiind pregătite de profesorul Raul Sârbe.
Competiţia de volei masculin a fost câştigată de Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, echipa fiind pregătită de profesorul Claudiu Crişan.
DJST Sălaj a acordat la final cupe diplome şi tricouri pentru echipele clasate pe primul loc la fiecare disciplină sportivă, iar cele de pe poziţiile doi şi trei au fost răsplătite cu diplome şi cupe.

One Thought to “„Cupa Lyceum” şi-a desemnat câştigătorii”

  1. de ce nu au avut echipe toate liceele ???????????

Leave a Comment